Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 5 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
Odesláno
  Rutas napsal:
Čau, mám dohrány všechny mise na střední ůroven, a chtěl bych si zahrát to jak mám zabít tolik zombíku co to jde na čas(2min. + ten čas co si najdu), ale neodemknou se mi další kola je tam pořád jen to jedno, nevíte jak odemknou ty další? díky

Mam podobny problem, ale mam dojem, ze musis ziskat vice figur (tim ze dohreajes vsechny mise na S) a nebo ziskas urcite skore v killovani zombiku. Ale ruku do ohne za to nedam :)

• 3 months later...
Odesláno

Pokud máte ve splitscreen každej 1/3 tak si ps3 puste přes scart nebo cinch a nastavte tv 4/3, potom máte každej 50% :D ale ne v hd...

A chci se ještě zeptat jestli můžu nějak ty verzus mody a tak stahnout když mam kmeaw?popř nějaká hra která je v co-op(ne killzone 3 tam má každej 1/3 a nic s tim udělat nejde) a nevíte něco o tom jestli bude re6? díky

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu