Domi_CZ Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Jak jeto v DLC s ukládaní a nahrávaní pozic ? nikde nemůžu najít pokračování kde jsem skončil Citovat
reimy Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Zdarec, mám takový problém. Chci se zahrát s kámošem Split screen ale rozvržení obrazu není 50:50, každý má cca 1/3 horni ( dolni ) poloviny. A jeste je to posunutý, dík. A mám tento monitor http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65713 Citovat
orgilion Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Jop takhle je dělanej split screen v RE5, ale je stejnej jako treba v CoD WaW - neni to moc prijemny nevim proc to takhle delaj vypada to blbe............ Citovat
PEchi Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 to je bohužel normální.....na mym 24' moitoru to je docela maličko nasrávací, ale když plejna hodim do obejváku na Fogiho telku tak je každý z těch voiken velký cca jako muj celej monitor a to už je v pohodě :-D Citovat
reimy Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 hmm tak dik za info :)...a jeste se chci zeptat,když hraju za tu Shevu neda se to míření přehodit na pravou stranu??na té levé straně mi to nějak nesedí Citovat
RiWiX Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Mám teď nově Gold Edition, takže potřebuju trofeje... hru mam zmáklou, dokážu to bezproblémů hrát na Profíka... to je vlastně to, co potřebuju. Pak ještě odehrát Escape a Nightmares, takže jestli máte někdo headset a chuť... a zvládáte to na profi, napište klidně. PSN nick v podpisu... ;-) Citovat
netw0r Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2010 RiWiX ... Residenta mam na platinu ,ale potrebuju hromadu pts. na odemceni VERSUS charakteru.Tak to s tebou klidne projdu.Emblemy,poklady vse vim kde hledat... x-MjollniR-x PSN ID Citovat
headhot Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 cau, mel by cas se mnou zaparit versus mode, bud vytvorit tym a znicit ostatni nebo jen na trofeje 1 vs 1, klidne pomuzu i ostatnimi mody na professional,atd. na prijmu jsem furt cca tak od 17 hod, psn headhot_cz Citovat
Rutas Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2011 Čau, mám dohrány všechny mise na střední ůroven, a chtěl bych si zahrát to jak mám zabít tolik zombíku co to jde na čas(2min. + ten čas co si najdu), ale neodemknou se mi další kola je tam pořád jen to jedno, nevíte jak odemknou ty další? díky Citovat
Paya_cz Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2011 Rutas napsal: Čau, mám dohrány všechny mise na střední ůroven, a chtěl bych si zahrát to jak mám zabít tolik zombíku co to jde na čas(2min. + ten čas co si najdu), ale neodemknou se mi další kola je tam pořád jen to jedno, nevíte jak odemknou ty další? díky Mam podobny problem, ale mam dojem, ze musis ziskat vice figur (tim ze dohreajes vsechny mise na S) a nebo ziskas urcite skore v killovani zombiku. Ale ruku do ohne za to nedam :) Citovat
Batista123654 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Odesláno Září 8, 2011 Zdravím. Potřeboval bych pomoct s trofení ve versus. Stačí když se někdo připojí a nic nebude dělat. Jsem 3. Potřebujeme ještě 4. Dík. Citovat
Rutas Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Odesláno Září 13, 2011 Pokud máte ve splitscreen každej 1/3 tak si ps3 puste přes scart nebo cinch a nastavte tv 4/3, potom máte každej 50% :D ale ne v hd... A chci se ještě zeptat jestli můžu nějak ty verzus mody a tak stahnout když mam kmeaw?popř nějaká hra která je v co-op(ne killzone 3 tam má každej 1/3 a nic s tim udělat nejde) a nevíte něco o tom jestli bude re6? díky Citovat
MAJkLSON Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2011 RE5 Gold je na PSN teď 2 dny v rámci Vánoční akce za 350Kč. Vyplatí se koupit? Žádné předchozí RE jsem nehrál, viděl jsem jen filmy (bohužel:)). Citovat
Nanaki Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2011 Pokud máš aspoň trochu rád akční hry, pak ano. Sice to není nejlepší díl v sérii, ale rozhodně neurazí. A za tu cenu to je dobrá koupě. Citovat
Pennywise Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2011 MAJkLSON napsal: RE5 Gold je na PSN teď 2 dny v rámci Vánoční akce za 350Kč. Vyplatí se koupit? Žádné předchozí RE jsem nehrál, viděl jsem jen filmy (bohužel:)). Za ty prachy se to určitě vyplatí! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.