Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

.Den

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...

Ja teda zas extra fanousek Resi nejsem, ale dvojka byla dokonala (PS1 rulez), trojka taky super a 4 taky nebyla spatna. ^^ Tak jsem zvedavej, co z toho udelaji tedka... Ta Afrika vypada zajimave.

Ma to mit co-op mod... Dokonce i na jedne konzoli ve splitscreenu (potesujici zazrak v dnesni generaci konzoli). Snad to ale aspon za neco bude stat, nevim jak dlouho bude Resi zabava v multiplayeru. Ale ma to i online.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Speciální obsah Resident Evil 5 pro obě konzole

O tom, že se chystá na příští rok v březnu start pátého Resident Evilu se ví už dlouho. Také o tom, že bude nějaká sběratelská edice, která bude dostupná pro obě platformy je stará známá věc. Ale až dnes jsme se mohli konečně dozvědět, co vlastne bude obsahem oné speciální edice. A majitelé pouze jedné konzole a zároveň skalní fanoušci série zřejmě budou mít dlouhé rozhdování, zda si nekoupit ještě tu konkurenční a speciální edici Resi 5 k tomu, protože jejich obsah bude naprosto odlišný. V PS3 verzi totiž bude přítomné speciální making-of video, produkované špičkovým hollywoodským štábem. Capcom se holedbá, že půjde o první PS3 hru, která bude hybridem mezi softwarem a Blu-ray videem. Majitelé Xboxu 360 takoví šťastlivci nebyli a ve speciální edici naleznou "pouze" exkluzivní soundtrack. Na řezání žil u soundtracku Nine Inch Nails z prvního Quaka to asi mít nebude, ale i tak by se na něm mohly vyskytovat nějaké fajn apokalyptické tracky.

Zdroj: Hrej.cz

Odkaz ke komentáři

Tak aby se nereklo...

Unfortunately, the free demo will be temporarily restricted to paying Xbox Live Gold members, meaning that those who have created a Japanese Xbox Live Silver account to access region-specific content will not be able to immediately snag the demo.
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Osobně by mě zajímalo proč byly všichni (zejména na GT) tak strašně vyjukaní z RE5, měl jsem možnost si zahrát demo a samozřejmně si nemyslím, že by ta hra měla být špatná. Ale přijde mi to naprosto stejné jako RE4 jen s coop prvky a samozřejmě vylepšenou grafikou. Od nového dílu pro novou generaci konzolí bych ale čekal více změn.

Odkaz ke komentáři

Osobně by mě zajímalo proč byly všichni (zejména na GT) tak strašně vyjukaní z RE5, měl jsem možnost si zahrát demo a samozřejmně si nemyslím, že by ta hra měla být špatná. Ale přijde mi to naprosto stejné jako RE4 jen s coop prvky a samozřejmě vylepšenou grafikou. Od nového dílu pro novou generaci konzolí bych ale čekal více změn.

Zalezi na uhlu pohledu. Autori uz od pocatku vyvoje prohlasuji, ze se jim model RE 4 libi, tudiz ho nehodlaji menit. Je treba brat v potaz, ze i dobrej obed se casem preji..stejne jako tomu je u noveho Silent Hill. Ja osobne zvedam palec, RE 5 vypada opravdu luxusne a stejne tak dobre se hraje. Je na case, aby zezlo ,,hororovky,, moderni ery prevzal nekdo jiny....

Odkaz ke komentáři

Zalezi na uhlu pohledu. Autori uz od pocatku vyvoje prohlasuji, ze se jim model RE 4 libi, tudiz ho nehodlaji menit. Je treba brat v potaz, ze i dobrej obed se casem preji..stejne jako tomu je u noveho Silent Hill. Ja osobne zvedam palec, RE 5 vypada opravdu luxusne a stejne tak dobre se hraje. Je na case, aby zezlo ,,hororovky,, moderni ery prevzal nekdo jiny....

Jo jasan i já si myslím, že RE5 vypadá opravdu dobře, jenom bych čekal víc snahy něco vylepšit, zase na druhou stranu počkáme na plnou hru. Ale co se týká předávání žezla, tak si myslím, že RE nemá moc velkokou šanci právě od RE4 mi přijde, že jde spíš o akci než atmosféru.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu