razor Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Chci se zeptat kdo zvás tu hraje MTG.Taky bych se chtěl zeptat jaký máte balíček a jaký byste doporučili začátečníkovi.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 no tak MTG hraju uz 5 let mam affinitu nevim jestli ti to neco rekne,ale na cernym rytiri ma kamos elfy.Ty sou fakt dobry.Jestli mas zajem tak v topicu odepis ja ti mozna poradim jestli budes chtit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 a můžu se zeptat na jména tvých nej karet?a kdybys mi pomohl tak bych byl rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 no tak zjednodusene:mam balik ve kterym kazda karta zavisi na ty druhy-př.:mam tady artefakty ktery vyvolam v druhym kole diky jejich affinite.Affinita-za kazdej artefakt je cena mana costu o 1 manu mensi.To bylo jen predstaveni myho balicku.No když mam nekoho na lopatě tak moje nejlepsi creature je treb 25/25:D pac ma :jeho síla a obrana je podle poctu artefactu ve hre.Koukal ses uz na cernyho rytíře?? EDIT:menuje se Broodstar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 JJ černého rytíře znám.Nepošleš mi tvoje ICQ přes PM že by sme trošku pokecali EDIT:a ještě se chci zeptat jestli neznáš stránku kde sou karty přeložené do JČ.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 491606289 klidne napis na icq ale budu ti odpovidat trosku zpozdene pac mam na prijmu 3 kamose:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 ja sem magici taky hral a mel sem borose a samuraye ale uz sem je prodal ale muzu ti doporucit ty elfy sou fakt dobry kdyz to dobre sestavis dystak mi napis na icq395355658 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Čus... Já hraju MtG už nějakou dobbu a co se týče balíku, tak záleží na spoustě faktorů. 1. Musíš se rozhodnout, jaký formát chceš hrát. Jsou celkem 4 základní formáty a to: Type 2, Extended, Legacy a Vintage. Type 2: Dají se na něm hrát jenom karty, který vyšly za poslední cca. rok. Nejslabší balíčky obecně. Extended: Dost rozšířený a můžou se tam hrát všechny karty, které vyšly za poslední cca. 3 roky. O něco silnější balíčky, než na Type 2 (o dost silnější :-)) Legacy: Můžou se hrát všechny karty, co kdy vyšly, kromě tak 30ti vyjmenovaných. Ty se nemůžou hrát vůbec. Vintage: Formát, kde se můžou hrát všechny karty co jsou. Jsou tam zakázány akorát karty, které mají podmínku, že se hraje o kartu = ante karty. Nebo karty, které se třeba vyhodí do vzduchu a když se ta karta dotkne nějaké jiné na stole, tak je zničená = Chaos Orb. A pak jsou nějaké karty omezené na 1 kus. 2. S kým to chceš hrát. Domluv se s lidma, se kterýma chceš hrát a zjisti si, jakej formát hrajou. Když budou hrát Type 2 a Ty budeš mít balíček na formát Legacy, tak bude nepoměrně silnější. A naopak. 3. www.cmus.cz + www.mtg.sk Podívej se na tuhle stránku. Jsou tam články, decklisty = soupisy decků na určité formáty atd. 4. www.cernyrytir.cz Zajdi si do obchodu a domluv se s obsluhou. Oni Ti poradí, co a jak. 5. www.wizards.com Je to stránka vydavatelů MtG. Dočteš se o spoustě věcí, ale je to Anglicky. 6. PCD = PreConstuctedDeck V každý nový sadě vychází tak 5 až 6 předkonstuovaných decků. Ty si můžeš koupit na prodejně a rovnou s nima hrát. Pak je můžeš vylepšovat atd. Jsou vždycky postavený na nějaký mechanice = funkčnosti, která ta aktuální nová sada přináší. Doufám, že jsem Ti aspoň trošku pomohl. Když budeš mít nějaký další otázky, tak napiš. Když budu mít čas, tak odepíšu. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.