Elys Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Mám takový menší problém... Stáhla jsem si hru, pročetla jsem všechny návody jak a kam ji umístit, dokonce sem nastavila v recovery UMD enabled... a hra mi stejně vždy zatuhne... může mi někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombino91 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Musis mit v mechanice UMD a v Recovery menu UMD:disabled :!: :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombino91 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Nektere hry to vyzaduji a nektere ne,takze u nekterych her to muzes mit bez UMD a Recovery UMD:Enabled Jinak jsem rad ze je tu take nejaka dívčina :D Tak preju hodne hodin hrani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elys Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 to taky nejde :( ono když sem ten torrent rozbalila tak tam bylo vic slozek tak si nejsem jista kam to vse dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 to si rozbalila i to iso.. nastaw si w nastaweni raru... aby si uz nemohla rozbalowat ISO... snad to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elys Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 dobry uz to slape, jen malej hacek, trosku se me to seka.( nevite v cem je zakopanej vlcak? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 to se u gta stává,stáhni si bude mp3 plugin nebo 3.03 oe-a' a tam je overclocking tak si to můžeš přetaktovat třeba na 266 nebo 333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Preved to do .iso! Mas to v .cso :wink: To je zkomprimovany format, PSP vic nacita a tak se trha :| Sezen si prevadec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Ja to mam v cso a diky nataktovani na 333 to slape v pohode. Jen kdyz jsem zkousel ten seplugins, tak i po nataktovani se mi to kousalo a az po upgrade na 3.03 OE-A' a nastaveni 333 mhz v recovery to jde ok. Take je reseni devhook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elys Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Ja to mam v cso a diky nataktovani na 333 to slape v pohode. Jen kdyz jsem zkousel ten seplugins, tak i po nataktovani se mi to kousalo a az po upgrade na 3.03 OE-A' a nastaveni 333 mhz v recovery to jde ok. Take je reseni devhook. Ale jak to přetaktuju? už mam 3.03 ale nevim kde mam taktit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Restartujes psp a hned jak ho zapnes, tak podrzis R. Nabehne ti recovery a tam je cpu speed a tam si to nastavis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombino91 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Pri zapinani PSP drz R1 a naskočí ti Recovery menu a tam je CPU Speed tak do toho vlez a uvnitr kolikrat kliknes na ty cisla tolikrat se ti to zmeni.(Zakladni takt procesoru je 222:111 ale na GTA musis mit tech 333:222. Tak doufam ze jsem ti pomohl :D :D A kdyby neco tak napis na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 jede vám někomu nějaký gta image na 3.03-A2 OE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombino91 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Tobe to nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elys Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 ee, mam tam jen Not yet.. .(( tzn ze to nejde nastavit. Ale mam 3.03 takze fakt nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombino91 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Ja jsem ho sice mel jen chvili protoze se mi tam neukladaly wallpapery ale GTA mi slapalo na 333/222 v cso.A co presne ti nefacha? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombino91 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 ee, mam tam jen Not yet.. .(( tzn ze to nejde nastavit. Ale mam 3.03 takze fakt nvm Nejspis musis jeste updatovat na 3.03 OE-A'(A2) tam to myslim je :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 jede vám někomu nějaký gta image na 3.03-A2 OE ?liberty pohodě a vice city sem nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 prostě to nejde mám 3.03 OE-A´ a nejde to po spuštění černá obrazovka - co máte nastavenýho v recovery ? vytuhne mi PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elys Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 super, diky vsem odbornikum za rady, ja se dekuju do anglie za tejden nastupuju v praci tak mam alespon co hrat :-)) diky hosi mejte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombino91 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 V Recovery Menu musis mit UMD:DISABLED a v UMD mechanice musis mit nejake UMD(treba demo disk) a pak ti to pujde.Nektere hry tohle vyzaduji a nektere ne.Tak doufam ze ti to pujde :D Cawec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 no fakt to nejde - už nějakej pátek PSP mám, na 2.71se-c nebyl problém a tady jo - kua - tak to dnes zase asi nevyřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 :roll: to jako GTA:VCS nejde na 3.03OE ?? no každopádně s tím máte nějaké problémy , hmm, ještě, že mám (zatím) 3.02OE-B a GTA:LCS hraju každý den pač je to záchrana v tomto mrtvém období(myslím tím, že dlouho nic nevyšlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 asi půjdu back to 3.02OE-B - mimochodem, jedeš no UMD, nebo to pouštíš s UMD diskem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 NO-UMD:disabled s demodiskem v mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.