zlatokop.zas Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 CHtěl jsem se zeptat kámoš ma Wii a chtěl by hrát palenky je tu něakej seznam flasheru jako pro psp nebo je tu nekdo kdo to udela levne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Refresh Topic nikdo nevíte nebo neflashujete Wii?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 heh nečipuje se náhodou Wii.? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Já vůbec nevim ja se o Wii nezajímam ptal se mě jen kámoš jestli nemám něakého známého tak jsem mu řekl že sem napíšu a uvidíme no ale jakl vidíš tak nikdo nic neví ale fakt nvm a jedna otázka kdyby se čipovalo tak si to můžu doma udělat sám nebo taky musím otevřít krabku Wii?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 čipuje to Kanalizátor, čip stojí 500Kč nebo 2500Kč podle modelu Wii. Stačí chvilku hledat a ten topic najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.