_beriii_ Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Protože jsem uživatel operačního systému Linux. Připravil jsem pro vás jednoduchý návod(spíše syntaxi) jak správně vypalovat zálohy her na XBOX360. Samozřejmě je použitelný na většine distribucích. Jak na to: 1. Vložte prázdné DVD 2. Otevřete terminál (konzoli) 3. Spusťte výpalovací proces následujícím příkazem pozn. do příkazu dosaďte potřebné informace tak jak je uvedeno níže, v žádnem případě příkaz nijak jinak neupravujte - v příkazu jsou volby pro layer break důležite k vypálení dvd funkčního na xboxu. growisofs -use-the-force-luke=dao -use-the-force-luke=break:1913760 -dvd-compat -speed=2 -Z /dev/dvd=HRA.iso HRA.iso --== nahraďte ==-- ISO souborem hry /dev/dvd --== nahraďte ==-- Vaší vypalovací mechanikou Citovat
saza Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 nějaký vypalovací program by nebyl? s ním by to bylo lepší. mám ubuntuv8.04 Citovat
Sc0uT Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 nějaký vypalovací program by nebyl? s ním by to bylo lepší. mám ubuntuv8.04 Tusim ze K3B by to mohlo teoreticky zvladat ale shell mocnejsi klikatka :idea:. A taky by z toho sel udelat konzolovej skript a ten bys pustil s parametrem cesty k ISO. Citovat
saza Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 s linuxem teprve začínám, tak toho moc neumím. Citovat
_beriii_ Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 saza, muzes pouzit Brasero .) V synapticu balik brasero nebo pres terminal sudo apt-get install brasero Citovat
En3mY Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 uff taky si zapomnel dodat jakej linux pouzivas,ale je jasny ze ubuntu coz?:D ale jinak dobry;) Citovat
_beriii_ Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 ja? samozrejme ze buntu :P strasne dlouho sem pouzival debian ale protoze jeho rls plan je tak pomalej a debian beta ja jako ubuntu stable logicky sem presedlal :P... ale ta sintaxe je pouzitelna ve vsech modernejsich distribucich... pres growisofs pali snad vsechny vypalovaci GUI aplikace v linuxu ,krome Nero Linux 3 to ma svoje knihovny :P Citovat
wizzy Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2008 jako musim ten terminal nebo pres nejakej ten program? Sem presto uplne mimo Citovat
_beriii_ Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 wizzy pouzij ten terminal je to spolehlivejsi :) ale teoreticky by to melo jit i treba pres Brasero ale nenasel jsem tam nikde vobu break Citovat
wizzy Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 tak a jak zistím nazev mechaniky nebo tu mechaniku Citovat
frogggias Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2009 Mám takovej dotaz... Jak pozná, kde má udělat layerbreak, když mu nepodsunu cestu k *.dvd souboru? Nemelo by byt cislo z toho souboru uvedeno -use-the-force-luke=break:tady ? EDIT: Solved:D všechny dvdčka mají layerbreak stejný:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.