KCECKO Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 ahoj nainstaloval sem si do notebooku GTA San Andreas a creck sem to a chci spusti ale kliknu na to ale nespusti se to cim to je pls pomozte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 taky se mi to stavalo kdyz jsem to hral,nevim cim to bylo vubec,sem potreboval preinstaloval kvuli necemu vidle a pak mi ty GTA uz fungovali,skus smazat vsechny registry na ty GTA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KCECKO Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 ja to nainstaloval poprvy mi ted preinstavovaly notebook tak nwm ale odinstaloval sem to a ted to zase nainstaluju a uvidime mno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KCECKO Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 a ted mi to pise kdyz to crecknu WRONG DISC INSERTED.PLEASE INSERT THE CD/DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 a ted mi to pise kdyz to crecknu WRONG DISC INSERTED.PLEASE INSERT THE CD/DVD stahni jinej crack (popripade ho vubec pouzij :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KCECKO Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 nenabehne to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KCECKO Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 pls co mam delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 zastřel se ... Proboha, crackoval si někdy něco? Stáhneš crack, např. megagames.com , gamecopyworld.com ... v 90% stačí otevřít stažený soubor, vzít ho, a překopírovat do složky s hrou, potom zapnout ... Co na tomhle prosímtě nechápeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KCECKO Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 to ze cracovat umim ale nejde to jak to cracknu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts