MartanCJ Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Dostal sem k PSP manual v nemcine. Sice mi to moc neva ptž po přečtení témo "Pro začátečníky" od shora dolů už vim co dělat s PSP. Ale i tak by se mi hodil aspoň anglickej manuál. Nemáte někdo třeba v PDFku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 mám "naskenovanej" v češtině :-) teda takhle jsem to dostal při koupi :-) EDIT: uploaduju.. jen to bude rychlostí ani né 8 kB/s trochu trvat EDIT2: http://mihd.net/7hectx asi 18 MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lama-t Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 jo diky mam pouze nemeckej jako tady kolega moc se mi uz nehodi ale urcite ho rozsirim mezi zacatecniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Ten manual v anglictine je volne stiahnutelny na nete Jachyme hod to do google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Ale českej je nejlepší; díky kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skejtacek Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Jak nahrat do psp hry abych tam nemuusel davat umd :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lama-t Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 to nejde borče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MartanCJ
Dostal sem k PSP manual v nemcine. Sice mi to moc neva ptž po přečtení témo "Pro začátečníky" od shora dolů už vim co dělat s PSP. Ale i tak by se mi hodil aspoň anglickej manuál. Nemáte někdo třeba v PDFku?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts