MartanCJ Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2007 Dostal sem k PSP manual v nemcine. Sice mi to moc neva ptž po přečtení témo "Pro začátečníky" od shora dolů už vim co dělat s PSP. Ale i tak by se mi hodil aspoň anglickej manuál. Nemáte někdo třeba v PDFku?
0 moneytoo Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2007 mám "naskenovanej" v češtině :-) teda takhle jsem to dostal při koupi :-) EDIT: uploaduju.. jen to bude rychlostí ani né 8 kB/s trochu trvat EDIT2: http://mihd.net/7hectx asi 18 MB
0 lama-t Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2007 jo diky mam pouze nemeckej jako tady kolega moc se mi uz nehodi ale urcite ho rozsirim mezi zacatecniky
0 mootoo Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2007 Ten manual v anglictine je volne stiahnutelny na nete Jachyme hod to do google
0 Skejtacek Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 Jak nahrat do psp hry abych tam nemuusel davat umd :oops:
Otázka
MartanCJ
Dostal sem k PSP manual v nemcine. Sice mi to moc neva ptž po přečtení témo "Pro začátečníky" od shora dolů už vim co dělat s PSP. Ale i tak by se mi hodil aspoň anglickej manuál. Nemáte někdo třeba v PDFku?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts