kilco Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 podělte se s vašimi vtipnými podpisy. můj teda nejni vůbec vtipnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 MUj pigi96 :D:D:D:D:D:D:D:D Takovej zabijak :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Můj je trapnej ale snad ne tak hroznej ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 lol tigr ve vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 lol tigr ve vodě lol???? kdyz nevis tak nehrot :D:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 lol???? kdyz nevis tak nehrot :D:cheesygrin: tak nemusis startovat a vysvetli ne?....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 tak nemusis startovat a vysvetli ne?....... a co mam vysvetlovat tygr ve vode lovi no a me nenapadlo ze by to nekdo resil :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Sem teda myslel že víš co to je když to máš v sigu ale podle pm sem zjistil že ne :D je to bílý bengálský tygr jménem je Odin (je to extremě vzácný druh ale albín to není)... (byl odchycen hned po narození)je v zajetí v zoo poblíž san francisca-usa v městě Vallejo,jeho stáří je 6let a jeho vyjímečná vlastnost mimo jeho barvu je i to že miluje vodu a dokonce vní dokáže jíst a je to jeho oblíbený způsob konzumace masa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Sem teda myslel že víš co to je když to máš v sigu ale podle pm sem zjistil že ne :D je to albín-bílý bengálský tygr jménem je Odin... je v zajetí v zoo san francisco,usa No vidis to jsem nevedel :D zase jsem o neco chytrejsi a v PM sem nepochopil jak myslis to jmeno :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Lol jak muzes mit neco v sigu o cem ani nevis :D njn Jen doufej ze rozum prijde nez uz bude pozde. A ohledne meho sigu neni nic vtipnyho :) Sice nejsem nejakym blaznem do star wars (jako v US) ale koukal jsem na vsechny dili dost krat a bavi me :) a jeste thx twice ;P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 sime..nevedel sem koho vybrat jako obet meho giftoveho arteni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 sime..nevedel sem koho vybrat jako obet meho giftoveho arteni :D docela si se trefil ;-) A jezis kilco, kolik ti proboha je? Jen co napisu o star wars tak si tam das hned taky sig o star wars.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Moje nejoblibenejsi zpevacka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Muj taky neni nijak zvláštní :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 muj je nejlepší 5 min práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Moje nejoblibenejsi hra :arrowd: :D :love: [kdo mi udela lepsi sig s Forzou a Nissanem Skyline GT-R Tommy Kaira (+ muj nick) nez je tenhle dostane kredits! :D:angle: xD] edit: Simi... je dobrej ale mohl by byt i lepsi :D:D:D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Alonso konečně po dlouhý době vyhrál :) a mě to těší, tak proč mu nedat 5 minut svýho času a vytvořit sig ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Hej conter tobě už nic neudělám xD ... Můj podpis je normální .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 simi si meni sig skoro kazdy den :D se divim kde na to bere chut :D Jinak conter ten tvuj sig je pohodovej, nevidim duvod proc by si chtel jinej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 tady mají všichni tak vtipné podpisy !! :dozey::dozey: a kilcův podpis dokonce musím skrolovat pět sekund to je taky hodně vtipný, možná by nebylo na škodu si přečíst pravidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Můj je kupodivu o tom textu :dozey: A House userbar :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 MŮJ PODPIS JE reklama xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 uz vacsie bannery si tam vopchat nemozete? zbytocne to zabera na monitore plochu, spomaluje forum a celkovo to je nanic .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ^^ presne tak... jinak : co to je za topic ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ten kilcuv je teda desne velkej ;) ja sice taky nemam nejmensi, ale kilcuv je opravdu velkej. este ze mam 20'' monitor :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts