El Matador Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 tak chlapci...mám problém...psptube mi v psp vzdy dobre bezelo, ale updtnul sem na 4.01 M33-2 a poslední verze psptube mi tam nejde.. aplikace se spustí...ale aplikace často padá...nespustim žádný video z utube ani z gvidea a videa z redtube se ani nenačtou... jsem jedinej kdo má tento problém? dá se to nejak resit? je nakej patch nebo kdy vyjde nová verze...neví se?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 podivej se do mojeho podpisu do programy a pluginy na psp... a hledej superpsptube... povali to mega dobre... sam to pouzivam na 4.01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 El Matador Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 podivej se do mojeho podpisu do programy a pluginy na psp... a hledej superpsptube... povali to mega dobre... sam to pouzivam na 4.01 díkes kámo..máš to u mě...nvm proc, ale tenhle běží good :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ja vim proc... protoze ma kotel vetsi podporu serveru... :) a je to novejsi verze nez ten cos mel... taky sem na to narazil kdyz sem mel zezacatku 4.01 M33 a ten psptube nevalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
El Matador
tak chlapci...mám problém...psptube mi v psp vzdy dobre bezelo, ale updtnul sem na 4.01 M33-2 a poslední verze psptube mi tam nejde..
aplikace se spustí...ale aplikace často padá...nespustim žádný video z utube ani z gvidea a videa z redtube se ani nenačtou...
jsem jedinej kdo má tento problém? dá se to nejak resit? je nakej patch nebo kdy vyjde nová verze...neví se?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts