Kolda Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Cus nechtěně jsem si u Visty smazal koš nevíte kde ho ve windows najít nebo jak to vytvořit prosím potřebuji pomoc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 tak soubory mazej tlačidlem DELETE, já koš nikdy nepoužil :D a ani ho tady nemam :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ale tata bude mít zas kecy on ho totiž na notebooku používá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 dej hledat a napis kos ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 daj ovladacie panely, prisposobenie, a v lavej ponuke Zmena ikony pracovnej plochy a tam zaskrtni kos..., daj OK, 100% funguje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 mohl bys hodit screen nemůžu najít to přizpůsobení EDIT: už dobry kamoš mi to poslal a funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 mohl bys hodit screen nemůžu najít to přizpůsobení Prisposobenie: Zmena ikony...: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 borče dík tam ten co mi poslal kamos fungoval ale ne to měnění na Plnej a práznej koš Dík moc posílám THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 borče dík tam ten co mi poslal kamos fungoval ale ne to měnění na Plnej a práznej koš Dík moc posílám THX Není zač, aj nabudúce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kolda
Cus nechtěně jsem si u Visty smazal koš nevíte kde ho ve windows najít nebo jak to vytvořit prosím potřebuji pomoc :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts