UnholyU Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 http://www.bitpit.be/ není to špatné měl jsem 69 procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Nah, jen 66%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 ...aaaa...62..ale zas mam cisty svedomi, ze sem negoogloval a odpovidal narychlo z hlavy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Ja 62% :( hmm docela lahke otazky... az na tie Nintendacke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 54% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 ...skoda..chtel sem zkusit znova...ale otazky sou porad stejny, takze to neni moc fer..ale dostal sem 98 - stejne sem na jendy otazce yhorel :D ..skoda..kdyby udelali vetsi databazi otazek, tak to mohlobejt husty..takhle je to fakt pekne udelany, ale jen na jednu zkousku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 68% - no nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 heh..radsi se neptejte.. :lol: 44% :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 njn 66% kua niektore som vedel a dal zle. Vcelku v pohode quiz :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 http://www.bitpit.be/ není to špatné měl jsem 69 procent ..jen me ted napadlo, ze mit 69 asi neni mozny..ptz je 50 otazek a co otazka to 2 procenta...a nejde odpovedet napul :) ..tak kolik 70 nebo 68 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
operator Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 ale no táák kluci,72% :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 48% - což i přes můj anličtinovej handycup považuju za úpspěch prej se mám ještě co učit - to sedí, když počítačový hry hraju už 15 let ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 52% :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 48% - což i přes můj anličtinovej handycup považuju za úpspěch prej se mám ještě co učit - to sedí, když počítačový hry hraju už 15 let ;) (jenom ;) ) ale podle tvýho avatara si určitě poznal obrázek z cac red alert ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 56% :oops: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 70 % napodruhe 94 :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 taky mam 66%....ale parkrat mi vysel nahodnej tip takze hehe nicnic mocmoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 74% Tak přece jenom jsou ty štosy prečtenejch LEVELů k něčemu dobrý. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 74% Tak přece jenom jsou ty štosy prečtenejch LEVELů k něčemu dobrý. :) to ja jenom vzdycky prolistoval precetl par recenzi a zahral hry na CD nebo DVD a nechal to tak :) sry za OT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 ale podle tvýho avatara si určitě poznal obrázek z cac red alert ne? :D si piš - docela mě to potěšilo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 u mě velký úspěch 60% ach ta má angličtina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 tak koukam že sem tak průměr...64, i když sem to dělal hodně rychle, takže sem párkrát střelil, ale možná sem i něco přehlíd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 58% a jsem spokojenej :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.