UltraKiller Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Nevíte čím to je že se mi seká obraz ve hrách.Konkrétně v Simpsons Game a v Bioshocku.Neměl bych to reklamovat nebo to může být třeba že nemam hardisk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 A v jiných hrách ne?Máš originál nebo pálenku?;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UltraKiller Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 A v jiných hrách ne?Máš originál nebo pálenku?;) Originál a jiné hry nemam.Ale chystám se koupit Condemned 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Tak to teda nevím...ale hry by se ti sekat neměli...zkus ještě ten condemend a pak dej kdyžtak reklamaci;)BTW jak hodně se ti to seká?;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UltraKiller Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Tak to teda nevím...ale hry by se ti sekat neměli...zkus ještě ten condemend a pak dej kdyžtak reklamaci;)BTW jak hodně se ti to seká?;) Třeba chodím a otáčím se tak se mi to otáčí pomalu nebo když třeba někoho zapálím tak to začne cukat a mam zapnutý Unlock Framerate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 No hele uvidíme co napíší ostatní...mě se zatím sekal jenom assassin a tak jsem ho vypálil znova a je to OK.;)Pokud máš origošku tak jak říkám zkus ještě ten condemend a pak to kdyžtak reklamuj:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Jestli se nepletu,tak popisek k unlock framerate v bioshocku rika,ze muze zpusobit pokles fps.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
UltraKiller
Nevíte čím to je že se mi seká obraz ve hrách.Konkrétně v Simpsons Game a v Bioshocku.Neměl bych to reklamovat nebo to může být třeba že nemam hardisk?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts