Pooky Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 CUS proč všichni řikaj že xbox je hlučnej ja myslel že stačí si dát pomalejší mechaniku je to pravda ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Tak trochu huci ale kdyz si zazranej do hry tak neslysis NIC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 snížit rychlost mechaniky pomůže... nechapu co s tím furt máte mě to vůbec nevadí... nevnímám to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 hodne lidem to vadi...treba rodicum:D:roll: ale me nejak ne... btw az bude instalace her na HDD tak bude tichouckej pac se DVD nebude vubec tocit :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Měl jsem možnost srovnat a je hlučnej o proti PS3.Jestli je hlučnej jako normálně to bych ani neřekl,ale o proti PS3 je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 hlucnost mechaniky u xka absolutne nevnimam mam no ale mam ho flashnuty na 8x mozno to je aj tym :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Me to take netrapi, hraju pres domaci kino a hluk vubec neresim......Chci se zeptat, kde se nastavuje rychlost mechaniky? Je to rovnou u flashe nebo to jde i pozdeji nekde v menu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 u flashe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Mě se to líbí jak to hučí:lol: aspoň mám pocit že mi na schodě sedí pořádná mašina:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manfred Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Taky me to nejak nevadi. Ale pri zapinani kdyz to pul minuty vrčí tak zaviram dvere xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 je hlučný u mě 2x s přídavným chlazením ale nevšímám si toho až se budou moct dávat hry na HDD tak to bude normal jak u PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pooky Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 aha takze si nemuzu nastavit rychlost skoda a co mate stim ze hry se davaj na HDD jak to funguje a co to znamena sem trochu v tomdle lama díky (jak xbox hlučnej ve srovnani treba s PC,mikrovlnkou nebo necim jinym?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 aha takze si nemuzu nastavit rychlost skoda a co mate stim ze hry se davaj na HDD jak to funguje a co to znamena sem trochu v tomdle lama díky to teprv bude ve velkém podzimnim updatu :D ;) (instalovani her na HDD-> mechanika nebude pracovat + rychlejsi loadingy ale ke susteni stale budesmuset mit origo hru :D;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pooky Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 jo a slysel jsem ze jsou lite-on trochu tiší a jak je xbox hlučny ve srovnaní třeba s PC nebo s něčim jinym díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 No tak moje PC není moc hlučný takže je s xboxem s Liteon mechanikou skoro nastejno...ovšem teď co mám flash a mechaniku samsung tak je Xbox o dost tišší;)je to asi tím že je mechanika 8x...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pooky Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 hm jinak se to stišit neda co to me zklamalo ja nevedel že je tak hlučnejnemate video nebo neco na ukazku jak je asi hlučnej díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 hm jinak se to stišit neda co to me zklamalo ja nevedel že je tak hlučnejnemate video nebo neco na ukazku jak je asi hlučnej díky no hele ted sedim na pc...ma zapnuty pc...ale diky xboxu ho vubec neslysim:)...ale neni to tak hrozny fakt ne....ale kdyz ted mama prisla do pokoje ptala se co tu tak rve:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzisio1 Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Já flash nemám a nepříjde mi že by to bylo nějak extrémně hlučný...asi jak jsem zažranej do hry tak to nevnímám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pooky
CUS proč všichni řikaj že xbox je hlučnej ja myslel že stačí si dát pomalejší mechaniku je to pravda ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts