Matty Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Pls lidi potrebuju pomoc v Assassinu mám si promluvit stema třema zabijákama jak jsou schovaný vtěch městech (leze se knim tou střechou) se vsema sem promluvil co mam delat dal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 zkus tohle http://www.abcgames.cz/?p=navody_zobraz&ID=10721 a nebo tady maj videonávod http://assassin.herniweb.cz/viewpage.php?page_id=17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fraj Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Jestli už nemáš žádný úkoly, zkus jestli se Ti neotevřela nějaká další část města Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matty Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 ok diky kouknu ... pls prosim vas o radu v tom assasinu kdyz promluvim s jakymkoli zabijakem tam mi neco rekne hlavne je tam slovo business proste asi dve vety ... no a zadna cast mesta se mi neotevrela... je dulezite delat ty View pointy a zachranovat lidi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 jo ty wiev pointy jsou určitě důležitý aby se ti otevřely úkoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 jo ty wiev pointy jsou určitě důležitý aby se ti otevřely úkoly view pointy jsou k tomu aby si je viděl... ne aby se ti odemkly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matty Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 ok diky a jeste otazka kdyz dam mapu a vylezu z mesta tak tam mam Status :Speak with the Bureau in v tech 3 mestech byl u vsech 3 a nic novyho se mi neotrevrelo pls poradte udelal sem vsechny view pointy a pak Save civili..... proste vsechno pls poradte mi ... budu vam moc vdecny ... Specha to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 a v kolikátým memory bloku seš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matty Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 ve 4 memory bloku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matty
Pls lidi potrebuju pomoc v Assassinu mám si promluvit stema třema zabijákama jak jsou schovaný vtěch městech (leze se knim tou střechou)
se vsema sem promluvil co mam delat dal ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts