Spoon Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Zdar narazil jsem dnes na tohle,koukal jsem ze dost lidi resi jak zapojit normlani sluchatka do ovladace od Xboxe uz nemusite kupovat hnusny redukce apd,muze si pripojit do toho jak zvuk tak na mikrofon http://www.alza.cz/speed-link-xbox-360-d100769.htm Na skalde to budou mit 6.10. a za pouhych 177kc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 pokud nechcete cekat staci pouze zadat do www.zbozi.cz nazev adapteru a najde vam to dalsich par obchodu a nekde urco skladem bude :D;) jinak ja si radsi koupim headset :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 co je lepsi ten vas adapter a PC sluchatka (ty mám) nebo tydle xbox slucatka a http://www.tygriceny.cz/obchod/Sensational-Headset-with-Mic-for-XBox-360-2-5mm jo a pujdou tyto xbox sluchatka doovladace zejo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 samozrejme ze tam pujdou ale podle me je lepsi si koupit ten adapter a dam si tam sluchatka podle sebe naky namakany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 tak trochu mimo ale precejen nebude to nahodou zrat baterky ?, to bylo koncipovane na male jedno sluchatko a kdyz tam zastrcite poradne treba KOSSy tak to zblajzne baterku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 zase o tolik ne ale za kvalitu se plati :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 ale menší detail... počítáte s tím že do těch sluchátek vám pude jen kecy od ostatních hráču? :lol: pokud chcete zvuk hry do sluchátek tak musíte zapojit do TV nebo do kabelu od xka :lol: do ovladače nejde bezdrátově zvuk hry :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 kurna už jsme zajásal ale zavorka to skazil nic proti němu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 hehe to jo no ukamenovat ho :D ale nak jsem stim pocital ze to fakt pujde jenom na kecani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts