sasa.lohr Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 chtel bych se zeptat nekoho co hraje daxtera. stahsem si ho a hned na zacatku sem se seknul. nevim jak mam preskocit tu douru. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 chtel bych se zeptat nekoho co hraje daxtera. stahsem si ho a hned na zacatku sem se seknul. nevim jak mam preskocit tu douru. dik Nevím, jakou ďouru myslíš, ale když jsem nemohl něco přeskočit, tak jsem si vzal takovej ten "plamenomet" a když jsem skočil, tak jsem začal pálit plamen a jakože jsem na tom lítal... ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 take nwim co myslis ale kdyz dvakrat posobe zmacknes jump tak skocis vic to asi vis to by ti melo pomoc skoro vzdy a nebo ti pomuze splhani takle se blbe pomaha :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.