Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

no ja se zatim bal jen u filmu METRO a to proto ze sem byl sam doma a mel vsude zhasnuto a bylo to asi ve 3 rano. pak kdyz sem se koukal na chate na zahadu blair witch k sem se bal pac sem byl malej a kdyz sem to asi ve 3 v noci dokoukal byla vsude v dome uz tma a rodice spali az na druhym konci. jinak saw je pekna traparna to neni snad ani thriller... pak sem chtel zkouknou rec ale k tomu sem se jeste nedostal a ta nenavist nebo jak to je je prej hodne husta ale taky sem nevidel zkouknu....

EDIT: jeste se mi libila gotika... jinak ja se docela z hororu pak bojim ale stejne na ne koukam :)

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Kruh, Blairwitch... a takovéto horrory, u kterých celou noc pro jistotu kontrolujete světýlko od TV, zda-li nepřichází kontrola spodních vod...

Btw určitěsi vzpomenu i na spoustu dalších, ale docela mě zaráží, že někdo dokáže napsat do topicu "Nejstrašidelnější horror": SAW, Texasky masakr motorovou pilou nebo dokonce Hory mají oči, u kterého mě vyhodili z kinosálu, kvůli největšímu záchvatu smíchu co jsem z filmu kdy měl. Já vím trošku neohleduplné k ostatním (3 další lidé krom známých), ale jak toto někdo jmenuje jako nejstr.. horror fakt nechápu xD

Odesláno

Ano ano stara klasika Evil Dead...Videl jsem tedkom in da London a musim rict ze na tu dobu je to fakt vyborny horor ;) I kdyz ty efekty jsou asi jako ze strazcu vesmiru (ano trochu lepsi) ale porad je to takove neprijemne :)

REC je opravdu o nicem...

Resient Evil 2 a bat se?

No Texasky Masakr me opravdu pobavil, Hory maji oci jsem se taky celkem pekne nasmal,...

No jo je to tezske v dnesni dobe hledadat pekny depresivni horor... :(

Skoda...Porad vychazi novy a novy a same sracky (tedkom bude ''horor'' Zrcadla boze, to stejny bylo Pokoj 1408 silenost debilni,...)...

Jediny podvedeny horurek byl Silent Hil...To bylo jen tak trochu depresivnejsi ale taky zadny zazrak... :)

Ja si dnes koupil Lola Bezi o Zivot, dodival sem se ted a nadmiru spokojen :D Mozna ty horory ani nepotrebuju...Si muzu rovnou pustit nejakou komedii :dozey: GOD

EDIT: SAW radit do hororu?Zahada Blair Witch?Rekl bych spis Prespolni beh s ujecenejma debilama...

Odesláno

infernus: Zmeškanej hovor 2? tak to maximálně japonská jednička....americkej remake je pěkná chujovina :D ..

Gzibo: the grudge sou 4... :)

Japonský originál Ju-On:The Grudge

Japonský originál Ju-On:The Grudge2

Japonský originál Ju-On:The Grudge3 (plánované datum vydání 2009)

Americký remake The Grudge

Americký remake The Grudge2

Americký remake The Grudge3 (plánované datum vydání 2009)

japonská jednička pro mě nejlepší horor (spíš jedinej u kterého sem se poprví a asi naposled opravdu bál 8)(2roky z5))

PS:rád používáš :!: viď? :D

jinak taky neradim SAW do hororu ale jak sem videl co to dela z mladou (17let :D ) tak na to asi nekteri koukaji jinak no :D ..

PS: Rec nic moc... :) já radši přece jen ty normal filmy než tydle ShakeFilms :D

Odesláno
Jediný OPRAVDOVÝ horror, který bych 100% doporučil ke shlédnutí, je Threads. Člověk si po zhlédnutí začne víc vážit života ;)

Navíc byl tento film ve Velké Británii spoustu let zakázán... co víc si přát.

Neches ho sem upnout nebo dat link na sos a sry za :offtopic: ale kdyz uz tak uz podle me je best SILENT HILL uz jen kvuli tomu ze sem hral asi vsechny 4 dily :wohow: nice film (sestra ho nepochopila protoze nehrala hru nevedela o co GO!!) ale s otcem to bylo jiny dival sem se sam ve 3 rano a pak s otcem kolem pulnoci wow to byl narez :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu