Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s 8GB kartou do PSP

GEGI

Otázka

Zdravím vás , všechny uživatelé a prosím o pomoc.. Jedná se o problém s pamětovou kartou o kapacitě 8 GB do mého PSP... Mám už asi druhou kartu a pořád je stejný problém , který nedokážu vyřešit, vysvětlit.. Jde o to že jakmile dostanu kartu, tak na ni nejde kopírovat , ani poté co ji zformatuji v psp, tak se na ni nic nenakopíruje, zkoušeno na vistách i xp a nevím si rady , naposled na xpčkách nám to dokonce psalo odstrante ochranu zápisu, přitom tam nikde na kartě není tato ochrana... Tak zda někdo ví tak prosím o cenné rady, mnohokrát děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
normalne to zabal a dej na edisk

zdravím jak to myslíš na edisk...

ono jde pánové o to že jsem koupil psp od kamaráda a on tam měl 2 Gb kartu a jako je v phoodě .. ale u 8 GB mám asi už třetí a to není normální že na ni mi nejde nic nakopírovat at už jen přijde a není vůbec v psp třeba..

Odkaz ke komentáři

• 0
Takze jine karty ti tam jdou? Takze muzeme vyloucit chybu PSP. Kdyz vlozis kartu do PSP a najedes na ikonku karty a das trojuhelnik a Information, co mas u polozky MagicGate napsane?

no dívej jde o to že když jsem koupil psp od kamaráda měl tam kartu 2GB a ta mi na psp jede bez žádných problémů .. Ale 8GB tu mám už třetí , tak ta mi nejela zatím žádná... takže právě nevím.. v psp se v pohodě zformátuje rozsložkuje si to na kartě a ukazuje se její velikost ,ale dám do pc a už zmíněné chyby nelze nic na ni nic nakopírovat a u poslední karty na xp odstante ochranu zapisu... Proste nevim co s tim uz ...:(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu