Skuruťák Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Potreboval bych pomoc s jednou veci. Pokousel jsem se prekonvertovat video pomoci PSP Video Express. Konkretne se jednalo o jeden dil serialu Lost v anglickem zneni s ceskymi titulky. Otevrel jsem ho tedy,nastavil parametry,dal pauzu a nastavil vychozi bod a dal "Record it" naces se mi nasledne vyloupla error hlaska "Cannot open output file,the file is beign used by other application or the output folder is readonly/protected". Jeste doplnim,ze jsem to konvertovane video mel otevreno jen a pouze v v tom Video Expressu a nejsem si vedom,ze by bylo zabezpeno nejakou ochranu. Normalne videa konvertuji v PSPvideo9,ale jelikoz je s titulky tak jsem musel sahnout po PSPV.E. Nevite nekdo v cem by mohl byt problem,popr. sestkal se s tim pri konvertovani nekdo? :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 asi ho máš otevřený ve windows media playeru nebo něčim podobnym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorilll Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Hlasi to chybu output file, coz je podle me vystupni souboru:)...zkontroluj jestli mas dobre nazev videa. ktery ti veleze po konvertu nebo jestli nemas shodny nazev zdrojoveho videa s vystupnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skuruťák Odesláno Leden 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Hlasi to chybu output file, coz je podle me vystupni souboru:)...zkontroluj jestli mas dobre nazev videa. ktery ti veleze po konvertu nebo jestli nemas shodny nazev zdrojoveho videa s vystupnim No jo! :) Chyba byla v tom,ze se prekonvertovane video ukladalo do stejne slozky jako zdroj. Stacilo to zmenit a uz to jede. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Skuruťák
Potreboval bych pomoc s jednou veci.
Pokousel jsem se prekonvertovat video pomoci PSP Video Express.
Konkretne se jednalo o jeden dil serialu Lost v anglickem zneni s ceskymi titulky.
Otevrel jsem ho tedy,nastavil parametry,dal pauzu a nastavil vychozi bod a dal "Record it" naces se mi nasledne vyloupla error hlaska
"Cannot open output file,the file is beign used by other application or the output folder is readonly/protected".
Jeste doplnim,ze jsem to konvertovane video mel otevreno jen a pouze v v tom Video Expressu a nejsem si vedom,ze by bylo zabezpeno nejakou ochranu.
Normalne videa konvertuji v PSPvideo9,ale jelikoz je s titulky tak jsem musel sahnout po PSPV.E.
Nevite nekdo v cem by mohl byt problem,popr. sestkal se s tim pri konvertovani nekdo? :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts