Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s PSP Video Express

Skuruťák

Otázka

Potreboval bych pomoc s jednou veci.

Pokousel jsem se prekonvertovat video pomoci PSP Video Express.

Konkretne se jednalo o jeden dil serialu Lost v anglickem zneni s ceskymi titulky.

Otevrel jsem ho tedy,nastavil parametry,dal pauzu a nastavil vychozi bod a dal "Record it" naces se mi nasledne vyloupla error hlaska

"Cannot open output file,the file is beign used by other application or the output folder is readonly/protected".

Jeste doplnim,ze jsem to konvertovane video mel otevreno jen a pouze v v tom Video Expressu a nejsem si vedom,ze by bylo zabezpeno nejakou ochranu.

Normalne videa konvertuji v PSPvideo9,ale jelikoz je s titulky tak jsem musel sahnout po PSPV.E.

Nevite nekdo v cem by mohl byt problem,popr. sestkal se s tim pri konvertovani nekdo? :?:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Hlasi to chybu output file, coz je podle me vystupni souboru:)...zkontroluj jestli mas dobre nazev videa. ktery ti veleze po konvertu nebo jestli nemas shodny nazev zdrojoveho videa s vystupnim

No jo! :)

Chyba byla v tom,ze se prekonvertovane video ukladalo do stejne slozky jako zdroj.

Stacilo to zmenit a uz to jede.

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu