Kira Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Cus vsichni mam v Pure takovej problem,kdyz spustim hru tak vsechno normalne jede ale tu ctyrkolku nikdo neridi,neni tam ridic!prijde mi to divny tak se ptam jestli nevite cim to muze bejt:blink:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 muze to byt spatna verze hry , spatny crack , problem v nastaveni ... kdovi Skus stahnout jinou verzi hry,jinak pro bezproblemovy chod her doporucuji si hry kupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 OK tak dik skusim stahnout jinej crack a jestli to nepude tak nato uz kaslu. Nejde to ani s jinym crackem :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nelly101 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 já to měl taky stáhni nový ovladače pro grafiku a uvidíš pojede ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Určo to je buď že nestíhá grafika nebo prostě máš zastaralé ovladače.. Stáhni nové ovladače ze stránky výrobce a bude to vpohodě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Také si to myslim že jakej máš typ grafické karty třeba se stává že u Fifa 09 nejsou vidět hráči zapříčeněno že nemáš grafickou kartu s podporou Pixel Shader 3.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Dik kluci pomohlo mi stahnuti novejch ovladucu,ted uz si konecne muzu hru uzit naplno:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 hej dave zahrál bys přes net? když tak ICQ 212-755-966 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 tak napr ja mam problem že ked sa my načitava hrat tak musim ist do windowsu aby prešiel ten loading alebo možno to tak dlho robi no nvm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts