Dark_user Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Jaká hra na PSP vás nejvíce chytla v mněsíci září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 trosku blby topic nemyslis? ale tak aby to nebylo OT tak asi SW protoze nic lepsiho ani snad nebylo v zari nic jineho sem ani nestahoval nemelo to cenu ani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 presne SW nic jinyho co by me zajimalo nebo to byla pecka nevysla v mesici září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 jj u me to je taky Star Wars Ps.: Doufam ze nikoho neurazim, kdyz to nepisu ve zkratce, ale jakozto byvaly hrac wow-ka vidim ve zkratce SW stale jenom StormWind Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 No tak pro mě je to taky Star Wars...a ani myslím není jiná možnost,pač tuto dobu nevyšlo nic extra co by se dalo se SW porovnávat.(aspon teda pro mě) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Za rec co stalo byly 3 hry. LEGO Batman prave hraji, Yggra Union hrati budu (slozita, ale moc pekna hra) a SW: Force Unleashed uz je za mnou. Mno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 ted nevím jestli to vyšlo v září ale zdá se mi že jo,u mě je to tedy krom Star Wars které mě mile překvapilo...hra Lego Batman ,taková dobrá oddechovka na pár chvil:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 jasně že SW... batmana jsem hrál , ale podle mě je to blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 sw a batman no nwm nwm zatim sem ho hrál jenom chvíli ale ted v říjnu valhalla knights 2 to je THE BEST ÚPLNĚ MEGA :psp::psp::psp::bash::bash::bash::wohow::wohow::wohow:8)8)8):D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Batmana jsem ještě nezkoušel, SW je samozřejmě jedna z těch top-class her co za poslední dobu na PSP vyšlo, minimálně co se týče grafického zpracování... Na Yggra Union zatím slyším jenom samou chválu, co nevidět si na to udělám čas :) A to jste si nikdo nevzpomněl na Buzz: Master Quiz? Oficiální release byl v září, i když je fakt že jsem to hrál už v srpnu... to je parádní hra pro víc hráčů do vlaku, beru s sebou na Invex :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Batmana jsem ještě nezkoušel, SW je samozřejmě jedna z těch top-class her co za poslední dobu na PSP vyšlo, minimálně co se týče grafického zpracování...Na Yggra Union zatím slyším jenom samou chválu, co nevidět si na to udělám čas :) A to jste si nikdo nevzpomněl na Buzz: Master Quiz? Oficiální release byl v září, i když je fakt že jsem to hrál už v srpnu... to je parádní hra pro víc hráčů do vlaku, beru s sebou na Invex :) Hej ty jsi poblíš Kutné Hory nenacházíš se tam někdy (pravidelně)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 lol prý nic...lego batman....btw zbytečný topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.