Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 40GB přehřívání?

OOAVelanche

Otázka

Čau lidi mám PS3 40Gb od července,nejsem mo doma takže stíhám pařit jen o výkendu a to chvíli, chci se zeptat, po 2hodiných mě začne haprovat grafika, červeně problikává pozadí hry, nebo zmizí úplně a je jen černá obrazovka-nebo se začne rozpíjet vše zdá se mi jako by se přehřívala grafarna PS3-musím ho vypnout protože se nedá hrát když nic nevidím ču tak,žádná kontrolka nebliká a PS3 mam ve volným protsoru vedle televize 10cm od ní na stojato,takže nevím co stým, nějakej větřák temu koupit nebo reklamace?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

NEomezuj se a koukej to reklamovat. Mám sice 60tku která je dělaná eště horší nanotechnologií než ta tvoje ale (krom toho že pokud mám zavřeno tak v kombinaci s LCD trochu teplo cejtim) je v uvozovkách studená i po 12 hodinách - a v otevřenym prostoru ji zrovna nemám. naplacato v PC stole místo klávesnice :) ale prostě nemám místo ... ale i tak ždáný problémy necítím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu