Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc s 3.52m33


Nokia6260

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Marek_2080 To jo s tím souhlasím ale on píše že má cf 3.52m33 a prvně musí jít na cf 3.52m33-4 což mi příjde divné, ale asi jo když to říkáš Ty

Je to tak.. nejdrive si over fakta, nez budes oponovat, aby jsi pak nemystifikoval nejake novacky.. Abych upresnil, musis na 3.52 M33 -3 minimalne, ale je blbost chodit na nizsi update, kdyz muzes jit rovnou na 4.

Pro update jen stahni http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/352_M33_4.zip a prekopiruj na kartu, staci jen slozka PSP, na seplugins se vybodni ;) Az to budes mit, tak dle navodu http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008060025 muzes updatovat :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

J, proste rozbal nekam - treba na plochu - adresar PSP z toho archivu a ten pak prekopiruj primo na kartu - treba E:\ (nevim, jake mas pismenko.. kazdy ma jine pridelene, ze..) ;-) Pak ti to bude kecat neco o nahrazeni, nebo o tom, ze takovy adresar uz existuje, tak jen odmackni Ano a pak to z PSP spust, jako hru, das tam X a je to..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu