xUltimate Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2008 Ahoj :) asi si o mě myslíte, že jsem nějakej haluzák ale chtěl bych to zkusit :D jaký to je mít cheat :roll: ale nemůžu nikde najít WallHack na Cod2 v1.3 kterej by fachal na GamePark.cz :cry: poradíte mi někdo? popřípadě hodíte link? :bash: Nabízím Credits and :thanks: Díky moc všem!!!
_beriii_ Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2008 ty asi nevis ze je tam anticheat co?? na zadnou 1.3 nerozjedes wh resp. rozjedes ale dostanes BAN... s wh si zahrajes maximalne na 1.0 :P
xUltimate Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2008 ty asi nevis ze je tam anticheat co??na zadnou 1.3 nerozjedes wh resp. rozjedes ale dostanes BAN... s wh si zahrajes maximalne na 1.0 :P Haha :) a je to tady! :) Rozlej jsem to zadnej ban PunkBuster jsem obesel staci si jen davat bacha na ostatni hrace :D V poho to fachá na 1.3 :)
_beriii_ Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2008 Neverim... PB neobejdes.. na gameparku je dost nakonfigurovanej... Vem si v potaz treba umely lagy :P ... zahrat si muzes maximalne tak na serverech 1.3 kde je PB vypnutej...
xUltimate Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2008 Nevěříš??? Ok natočim ti video!
Recommended Posts