xUltimate Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Ahoj :) asi si o mě myslíte, že jsem nějakej haluzák ale chtěl bych to zkusit :D jaký to je mít cheat :roll: ale nemůžu nikde najít WallHack na Cod2 v1.3 kterej by fachal na GamePark.cz :cry: poradíte mi někdo? popřípadě hodíte link? :bash: Nabízím Credits and :thanks: Díky moc všem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 ty asi nevis ze je tam anticheat co?? na zadnou 1.3 nerozjedes wh resp. rozjedes ale dostanes BAN... s wh si zahrajes maximalne na 1.0 :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 ty asi nevis ze je tam anticheat co??na zadnou 1.3 nerozjedes wh resp. rozjedes ale dostanes BAN... s wh si zahrajes maximalne na 1.0 :P Haha :) a je to tady! :) Rozlej jsem to zadnej ban PunkBuster jsem obesel staci si jen davat bacha na ostatni hrace :D V poho to fachá na 1.3 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Neverim... PB neobejdes.. na gameparku je dost nakonfigurovanej... Vem si v potaz treba umely lagy :P ... zahrat si muzes maximalne tak na serverech 1.3 kde je PB vypnutej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Nevěříš??? Ok natočim ti video! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts