Pukin Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Mám čerstvě flashlé psp, díky maziku. Sháním nějaký hry, auta, bojovky atp. Tak mi prosím poraďte něco z těhto žánrů, díky moc. (Za linky na download se zlobit nebudu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Doporucim ti muj thread s uploadem, pac tam neuploaduji kazdou novou hru co vyjde, ale peclive je vybiram podle kvality. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 FPS - Medal Of Honor Heroes 1 a 2, Call Of Duty RPG - Final fantasy 7 Crisis Core Auta - Burnout Plošinovky - Medievil Ressurection, Crash Of THe Titans Akce - Sypon Filter LS nebo DM, Manhunt 2 Survival Horor - SIlent Hill Origins Taktiky: Disgaea, FF Tactics nebo LOTR tactics Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pukin Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Díky, ale rozhoduju se jaký ty auta, jestli nfs, nebo burnout, či TDU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silent Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 midnight club :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 a co takhle si toho stáhnout víc a všechno vyzkoušet?:D stahovat můžeš v mým threadu nebo z tohohle ftp:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Moje osobni volba by byla Tony hawk project 8, patapon, a loco roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Z tvýho žánru: Auta - Burnout ať uz Dominator (novější) nebo Legends (starší), NFS-PS Bojovky - WWE Smackdown Vs Raw 2008, Tekken Podle mě: Akce - Určo God Of War : Chains Of Olympus (podle hodně lidi nej na PSP) Bojovky - WWE Smackdown Vs Raw 2008, Tekken RPG- Final Fantasy VII : Crisis Core Strategie - Lord Of the Rings : Tactics Manager - Beaterator Simulátory - Ace Combat X : Skies Of Deception Adventury - The Golden Compass Plošinovky - Sonic Rivals 2 Logické - Lemmings Sportovní - Tony Hawk - Project 8 - Omlouvám se za chybně napsané názvy her :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Auta rozhodně Burnout Legend je to fajn zábava ,doporučuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 ty burnouty spis dominator a The godfather mob wars je taky uplne mazec gra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Tak bojovky Naruto ultimate ninja heroes 1,2 auta nfs wm nebo asfault urban 2 to mě osobně baví teda aspon evoluce potom medal of honor nejsou špatný ale 1 je lepší potom god of war final fantasy crisis core valhalla knights 1, 2 2 je teda podstatně lepší castlevania star wars force unshealed nwm přesně jak se to píše ale je to taky celkem good rubačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 GTA: VICE CITY STORIES zábava na několik týdnů:) dá se to pařit i po dohrátí... Jinak GOW, MTX mototrax, Crash Of The Titans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 ještě bych dodal že většina no píš všechny z těch her co tu sou je bud u marka 2080 marlenky nebo brenta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 me zase bavi METAL GEAR SOLID PORTABLE OPS -/+ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Určitě si zahraj Got of War nej hra na PSP, a taky Tony Hawk´s P8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 tak ze závodních her bych ti doporučil burnout: dominator i burnout legends, pokud ses na rally tak colin mcrae rally 2005. naopak nedoporučuju všechny nfs. oproti pc verzi je to o dost horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 naopak nedoporučuju všechny nfs. oproti pc verzi je to o dost horší. No mě se docela líbilo most wanted...bylo to úplně stejný jak na PC...ja to třeba dohrál :) .Zkus a uvidíš.U mě nfs na PSP není zas takovej propadák,ale ty novější mě taky moc nebavily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white1993 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 tak akční - God of War Manhunt 2 Syphon Filter logan´s shadow i dark mirror sportovní - tak urcite tonda hawk project 8 z fotbalu bych řek fifa street 2 takový ty děcký - daxter sonic rivals 2 naruto uzumaki ultimate ninja heroes :-D Loco Roco závodní - určitě Flat out head on pak WRC podle mě sou tyto asi nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.