belter1 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Zahraje někdo proti mě virtual tenis 3? /jestli to teda de/ ,, mam normalne pristup na net vsechno pres router a jeste jsem neskousel hraj hry pres infrastrukturu .. Jestli nekdo ma tutu hru tak napiste a hned zahrajem ..or kilzone and nfs .str. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 jestli jde hrat nba street tak bych dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 no ja nba nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B-eckham Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Já ji mám... a miluju ji... zahrál bych Virtual Tenis 3,ale nevím jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Já ji mám... a miluju ji...zahrál bych Virtual Tenis 3,ale nevím jak na to? Podívej se na http://console-forum.cz/showthread.php?t=31771 je to lehky udelej to podle toho a pak mi napis se pripojime do mistnsoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.