Spoon Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Zdar koupil jsem si opticky kabel na zvuk strcil jsem to do Xka do televize a co ted?zvuk mi nejde,a to druhy koupil sem si adapter do joisticku dal do toho normal sluchatka a sluchatka jenom šumý jde nak udelat aby mi na tom jel zvuk ze hry? mam bezdratovej dik za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 A zkoušel jestli zvuk funguje na xbox live? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Dobré by bylo si v nastavení přepnout zvuk na optický výstup. Jak na TV tak v Xboxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 na Xku jsem to prepinal samozrejme na live moc nehraju a v TV to skusim jeste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Pokud vím tak zvuk ti z ovladace pujde jen z Live... zvuky ze hry nepůjdou :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Pokud vím tak zvuk ti z ovladace pujde jen z Live... zvuky ze hry nepůjdou :D;) jinak receno pouze online kalboseni s lidma u hry ale ne zvuky z her... takze pokud chces klabosit u her s nima (napr jako u COD4 multiplayeru) musis do ovladace dat sluchatka s mikrofonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 hele a k čemu máš do televize optickej kabel ten máš pro to aby sis to dal do zesilovače a do beden ne do televize na televizi ti stačí L,R ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Optickej kabel je zapojení 5.1 (dolby surround) a více pro dva kanály stačí jak psal shifter klasickej bílej a červnej cinch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 už jsem na to možná přišel je to jasný protože to je na 5.1 a víc myslim a televize máš pouze výstup ne vstup takže ten kabel mužeš rovnou vyhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 hm sijo,sem to koukam a nic prenastavoval vsechno v televizi Xku a nic,ted me napadlo ze asi z Xka se ten optical kabel musi dat rovnou do subwooferu od repraku ze Xko je vystupni a televize taky protoze jde zvuk ven z Xboxe a z televize jde taky ven vsechno do repraku zejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 mam to taky tak....u sve LG.. zvuk zenu do TV pres HDMI a optikou z TV to 5.1 dekoderu se sluchatkama... takze bych rekl ze je to optickej vystup.. asi sotva bude mit TV 5.1 dekoder v sobe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts