Zaluthino1 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Chtel sem se zeptat jestli by slo nejak pripojit Xbox misto na televizi tak na monitor LCD....dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 určitě nekteré monitory už mají HDMI tak přes to nebo přes D-SUB dostupno v JRC za cca. 800,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Psal jsem ti, že prež nějakou redukci to určitě pujde, ale jak psal Shifter, bylo by lepší, kdyby jsi měl monitor s HDMI . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Steel jakou redukci ?? wtf? naco redukci proste?? buhvi jestli nejaka existuje av > dsub... navic by byla strata kvality a stejne mam dojem ze je to uplna bblost.... Normal at koupi D-SUB k XBOXU nebo HDMI kabel... nic vic nic min... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 pokud ten monitor nema HDMI tak jak tam ma pojit hdmi kabel a na icq jsem mu psal ze nevim jesli to jde propojit na normalni monitor bez hdmi .. psal jsem "možná" přez nějakou redukci nwm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 omg vsak sem psal ze pokud nema HDMI tak D-SUB ten ma kazdy monitor! btw.zadnou redukci jsem nenasel .... Shifter960 Uz psal ze ho maj v JRC./... a pokud bys to nenasel tak tady ho maj za 700 http://www.xcomputer.cz/propojovaci-kabel-xbox-360-pro-monitory-d69329.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zaluthino1
Chtel sem se zeptat jestli by slo nejak pripojit Xbox misto na televizi tak na monitor LCD....dik moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts