toms19 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Dobrý den potřeboval bych vyměnit BENQ za LG HITACHY nemáte s tim někdo zkušenosti? případně jsem prosím dejte nějaký tutorial děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 zkus se pookouknout tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=32814&highlight=v%FDm%ECna+mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 muzu se zaptat proc chces menit benq za hitachi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Asi pro to že není tak hlučná, měl jsem možnost porovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toms19 Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Asi pro to že není tak hlučná, měl jsem možnost porovnat. asi tak no jinak bi měla číst líp pálenky to lo53r- ten thear se zabívá pouze vymenou liteon za jinou mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 l053r se asi jen spletl myslel to určitě dobře Ale zase výměna no je fakt že je to tižší taky jsem mohl porovnávat ale pochybuju že ti to někdo udělá protože je to zbytečný pro většinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Já se omlouvám za špatný příšpěvěk ale přehlídl jsem to Hitachy viděl jsem tam LG a to mě aut. řeklo že myslí Lite-On Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thomassenko Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 ahojte prosimvas mam benq mechaniku ma byt taka hlucna ?... ci nie....a prosim vas mozem poprosit este ze ako sa cisti cache ci co to je?...DAKUJEM !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toms19 Odesláno Říjen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 prosim vas je tohle poslední CFW Maximus-Garyopa_XTRM-HITACHI_v2_3_Stealth Revision 2 po lg hitachy fw 59 pokud ne dejte mi pls link na novější pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toms19
Dobrý den potřeboval bych vyměnit BENQ za LG HITACHY nemáte s tim někdo zkušenosti? případně jsem prosím dejte nějaký tutorial
děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts