modry.neon Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 nutne potrebuju help pls, pokud mate nekdo cas na icq. kuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Tak se mi to nakonec povedlo. Nekdo mi akorat zamkl tento thread http://console-forum.net/showthread.php?t=34408 tak pisnu sem Rozebral jsem PSP, vytahl display a nacvakl zpet a smontoval ale zavada porad je. porad se mi objevuje ten pruh. Mam pocit ale ze to je chyba displaye ale chtelo by to zkusit. Nebo nevite co by to jeste mohlo byt ? popripade nemate nekdo na prodej nebo aspon na test LCD ze slimka? diky __________________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 tak asi nic no :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 zkus si ho znova jen tak flashnout a dat kdyz tak nejnovejsi verzi firmware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
nutne potrebuju help pls, pokud mate nekdo cas na icq. kuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts