xryan Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 jake RPG podle vas je nejlepsi neco na styl diabla?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 untold legend nebo jak se to jmenuje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Jo souhlasím přesný název je Untold Legends:Brotherhood of the blade , právě hraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 mno ja diablo moc neznam ale jako nej rpg je pro me asi Valhalla Knights,CC:FF7 a Dungeon Siege Throne of Agony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Jeste Silverfall se celkem dal a pak Marvel Ultimate Alliance taky skvely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 jake RPG podle vas je nejlepsi neco na styl diabla?:psp: co diablo 1? :D PSX>PSP eboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xryan Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 nemam fleshle psp :psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 PSX hry by měly valit i na neflashlém psp, když je prodávají na Store, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xryan Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 ja nake zkousel a vono to neslo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 nemam fleshle psp :psp::bash: tak si flasni PSP sám nebo na mapě flasherů je spousta osob která ti to udělá (ceny se pohybují do 700Kč maximálně) ....Já si taky flashnul PSP sám a jde dobrě (Pandořinu baterii jsem taky vyrobyl sám je to opravdu lehké) (kdyby jsi si ho chtěl flashnout PSP sám tak mi napiš na ICQ uršitě ti pomohu 477852528 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 ti to udelam jen za 150Kč když dojedes do Zábřeha na Moravě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xryan Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 pres zabreh jezdim do olomouce takze by sme se mohli domluvit.. myslim ze urcite.. mas i nake isa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 jj nejakejch 50 Gb :D j mohly by sme ;) no ale jestli jezdis do olmu mel bys lepsi si to poresit tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xryan Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 jo tech 50GB byych bral xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 :p si to stahni pres www.mininova.com je to torrent :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 :p si to stahni pres www.mininova.com je to torrent :D lehce někomu povíš ať si to stáhne přes torrent, ale přez torent je to někdy strašně pomalé (třeba já si chtěl stáhnout Spiderman 3 (hru) ale nenašel se žádný uživatel takže někdy je to lehčí stáhnou normálně (rapidshare.cz atd.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 lehce někomu povíš ať si to stáhne přes torrent, ale přez torent je to někdy strašně pomalé (třeba já si chtěl stáhnout Spiderman 3 (hru) ale nenašel se žádný uživatel takže někdy je to lehčí stáhnou normálně (rapidshare.cz atd.). jezis :) ja to uved jako priklad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 jezis :) ja to uved jako priklad ;) vzdiť jo já to pochopil:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 vzdiť jo játo pochopil:cheesygrin: ja jsem si rikal ze by si byl nejakej noob ;);););):D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Ff:cc Valhalla Knight 1, 2 Dungeon Siege Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.