Steel Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Zdravím, neustále tu s otcem rešíme, jaký máme koupit HDMI kabel . Monitor máme : http://www.alza.cz/24-lcd-samsung-t240hd-cerveno-cerny-crystal-rubine-d95923.htm nevíme jesli bude stačit nějaký za pár stovek, nebo jesli to chce nějaký už dražši, nebo jesli to na ty 24 nebude moc znát jaký bude ten HDMI . děkuji za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 TAK URČITĚ ČÍM DRAŽŠÍ TÍM LEPŠÍ mě jednou furt blblo DVD až po koupení 3 kabelu za 1000 kč to šlo normálně ty před tím byly za 100,- - 500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 procti si tohle tema, v PS3 sekci se to uz resilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 no ale ja nechci kabel pro ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 no ale ja nechci kabel pro ps3 Myslis ze jsou specialni hdmi kabely pro PS3, xbox, BR prehravace atd.? :roll: Ne, vsechny jsou stejny, takze se podle toho muzes v klidu ridit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 jaj ja myslel ze PS3 ma jinou koncovku ..:-) tak dik .. jo a nestacilo by koupit tu elite? Ta nemá dobrý HDMI kabel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 hodně lidí říká že je to jedno že to všem funguje a jsou uchváceny i z kabelu za 200 kč ale podle mě to tak nebude někde jsem to četl už nevím kde ale že čím dražší tím hezčí a kvalitnější vím i z vlastní zkušenosti ale ne xboxem ale DVD přehrávačem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 myslíte, že by stačil tenhle: http://www.esubagames.eu/produkty/xbox-360/prislusenstvi-ovladace/hdmi-cable prý má pozlacený konektory a je dobrý je levný ptže nejni originální jako od sony nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 nezáleží na pozlacených konektorech no, ale kup a uvidíš ale moc se k tomu nepřikláním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 no ale ja nebudu mit na to zase tak velkej monitor tkze si myslim , ze to nebude ani zas tak znát ta kvalita obrazu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 jasně ale jak už se mi stalo u DVD mi ten kabel blbl vypadaval ošklivej obraz opravdu jo takovej no fakt humel jak ze scartu tak jsem koupil po třetí drahej a najednou už bylo vše OK neříkám že se to musí stát i tobě ale já si potrpím na kvalitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 No každý kabel je stejný pokud koupíš kabel za 1000Kč a kabel za 200Kč nepoznáš okem rozdíl hned,ale ty paramery co se u těch kabelů píšou budou platit u toho za 1000Kč třeba 5 let,a u toho za 200Kč to bude platit třeba rok nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 No nevim názor shiftera se mi nezdá tam záleží hlavně na délce toho kabelu stoupající vzdálenost tim horší kvalita a právě tim musí být lepší kabel pak ještě je otázka jestli si potrpíš na stinovany kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 aha no tento kabel je dlouhy myslim 1.5metru to je nebo nejni moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 podle mě to bude spíš tak že když koupíš kabel levnej nebo drahej okem nepoznáš rozdíl ale drahý ti vydrží dýl a jak už jsme psal z levnějším jsem měl obrovzké problémy jako je zrnění dokonce otec reklamoval TV vrátili z5 nic jí nebylo prostě to bylo tím HDMI kabelem pak ale nebreč že jsi vyhodil 200 kč a ještě musíš kupovat další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Shifter960: Nerek bych ze L053r keca kraviny, ze se s vyssi delkou kabelu projevujou ztraty je znama vec. U kratkyho kabelu ten rozdil nejspis nepoznas, ale 3m+ uz podle me bude dost na to, aby byl nejakej mensi rozdil videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Jo dik :-) tkze ten 1,5m bude stačit jj? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 tak já to mám z vlastní skušenosti já nevim jak ten kabel byl dlouhej 2 metry fakt nevim ale prostě jsem skoušel 3 jeden jsem měl už u televize blblo pak jsme koupil za cca 200 kč zase blblo poslali jsme televizi i satelit na reklamaci vše bylo ok pak jsme koupil kabel za 1000kč a už šlo vše jak by mělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 jestli je to jen 1,5 metru tak nemusíš kupovat ten nejdražší ale pokud chceš životnost a máš větší televizi či LCD tak samožřejmě kup tak okolo 1000,-kč ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Ted jsem koupil HDMI kabel od profigold a muzu rict, ze to je uplne neco jineho nez s kabelem, co jsem mel pujceny od kamose, ktery stal asi 200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 já to říkal ted jsme se bavil s otce a říkál že prostě od 1000 vejš jinak to je naprd prostě ty levný jsou šmejdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 a kolik te stal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Tenhle kabel by sel? http://www.vltava2000.cz/101010/goodsdetail.asp?strGoodsID=905 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 a kolik te stal? Me vysel na 500, jen diky znamemu, ktery je objednava z USA. Jinak u nas stoji neco kolem 1300. Ten Panasonic, to tu nekdo psal ze je dobrej, ale nemam zkusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 jo me se zda celkem v pohodě tak díky za názory .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 celkem už se tu flamuje, marek2080 už na začátku topicu odpověděl myslím, že naprosto dostačujíc a ostatní uživatelé taky LOCK jinak: samozřejmě, že kabel z a200 kč a za 1000 kč bude rozdílný že :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Zdravím, neustále tu s otcem rešíme, jaký máme koupit HDMI kabel . Monitor máme : http://www.alza.cz/24-lcd-samsung-t240hd-cerveno-cerny-crystal-rubine-d95923.htm
nevíme jesli bude stačit nějaký za pár stovek, nebo jesli to chce nějaký už dražši, nebo jesli to na ty 24 nebude moc znát jaký bude ten HDMI .
děkuji za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
25 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts