JohnnyX360 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Hra Dead Space už doslova klepe na dveře a první recenze potvrzuje, že by se opravdu mělo jednat o dobrou hru. Osobně hru již netrpělivě očekávám od jejího oznámení, protože inspirace filmy jako Věc nebo Horizont událostí je zjevný a slibuje neuvěřitelně hustou atmosféru. Moje netrpělivost o to vzrostla, když jsem se dozvěděl, že EA plánují hru lokalizovat v podobě titulků. Jak se těšíte vy a jak se vám líbili animované "zahřívací" filmečky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Jsem teda PS3 owner, ale v tomto pripade okamzite objednavam od oznameni prodeje na JRC. Miluju hororovky a Death Space podle ukaze dalsi rozmer strachu ve hrach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 stahl sem vsecky videa co k tomu kdy byly a originalku uz mam predobednanou skoro ctvrt roku takze se na to fakt tesim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 slovenska recenzia http://www.hrajmobil.sk/sk/xbox-360/dead-space-x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Cawes all, sem v Dead Space tam jak mam prilozit na ten meteorit ten SOS vysílač ale mam jeden problem. Zkousel sem snad vse ale porad kdyz skocim na ten meteorit tak me to rozseka ty 2 kotouce co tam litaj kolem nej. Zkousel sem zpomalovat ruzny veci atd., ale na nic sem neprisel. Mam jeste 3 ukoly jak mam vypnout to gravitacni pole, ale kdyz ho vypnu tak uz na nej prece pak neskocim a nedam na nej ten vysilac (jeste sem to nezkousel). Diky moc za rady poslu THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 musiš tam rychle skočit pak běžet dozadu po meteoritu. Tam ty železa už nejsou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Prostě to proběhneš na tu druhou půlku co čouhá do vesmíru... A naplantuješ tu bombu, či co to máš udělat. Povedlo se mi to na první pokus, takže nevidim zde problém. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Ahoj potřeboval bych poradit v hře dead space. Mám získat DNA těch potvor a tak mě poslali ho někde najít. Problém je v tom, že cestou vejdu do místnosti kde se za mnou zavřou dveře a vyběhne tam asi 5 uličníků. Avšak jeden je ten dorůstavající(jak když ho roztstřílíte na kousky tak zase doroste a je jako novej) a já nevim co s nim :( porádíte mi? :) Díky.... :) Je to už podruhý, co jsem toho dorůstavajícího potkal, ale poprvé jsem mu utekl a u tohodle druhýho neni kam..... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Musíš ho nahnat to tý mrazící komory, kterou po zpomalení aktivuješ v tý místnosti kde byl ten doktor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 heh tak to ja sem to ted dohral a vzdycky sem jim utek =d krome toho kdyz je ta mise kde se musi spalet zazehem motoru =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 bez toho zmrazeni jsi mu asi tezko utekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Ahoj potřeboval bych poradit v hře dead space. Mám získat DNA těch potvor a tak mě poslali ho někde najít. Problém je v tom, že cestou vejdu do místnosti kde se za mnou zavřou dveře a vyběhne tam asi 5 uličníků. Avšak jeden je ten dorůstavající(jak když ho roztstřílíte na kousky tak zase doroste a je jako novej) a já nevim co s nim :( porádíte mi? :) Díky.... :) Je to už podruhý, co jsem toho dorůstavajícího potkal, ale poprvé jsem mu utekl a u tohodle druhýho neni kam..... :( Myslim,ze je to ta pasaz,kedy musis asi minutu a pol odolavat a potom ti zavola ta zenska,ze su odomknute dvere a ze mozes ist....proste tam len behaj a bran sa,ona zavola :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Amper: tak je mozny, ze sem ho zmrazil, ale nevim vubec o tom =d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Ahoj potřeboval bych poradit v hře dead space. Mám získat DNA těch potvor a tak mě poslali ho někde najít. Problém je v tom, že cestou vejdu do místnosti kde se za mnou zavřou dveře a vyběhne tam asi 5 uličníků. Avšak jeden je ten dorůstavající(jak když ho roztstřílíte na kousky tak zase doroste a je jako novej) a já nevim co s nim :( porádíte mi? :) Díky.... :) Je to už podruhý, co jsem toho dorůstavajícího potkal, ale poprvé jsem mu utekl a u tohodle druhýho neni kam..... :( Podruhé je potřeba ho zmrazit ve stázi, je to čtvercová místnost a uprostřed je právě stáze, stačí tu potvoru zastavit čas. zpomalením a potom vyběhnout za dveře, kde je spínač pro stázi, a chlapec je u ledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Jop Díky....byla to ta pasáž kde se muselo asi minutu a půl bránit :) a pak ta zjevka otevřela dveře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Mam zápek ve třetí misi. Udělal jsem dvě podmise a teď mám zažehnout motor. Projdu vzduchotěsnýma dveřma a jsem v prostoru a nevim co dělat nebo najít. Rychle ubíhá kyslík a když dám tu vodící linku tak mi ukazuje pořád někam nahuru ať stojim kdekoli. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Uz si to nepamatuju ale kdyz napises na youtube dead space chapter 3 tak tam to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Uz si to nepamatuju ale kdyz napises na youtube dead space chapter 3 tak tam to bude Dík. Je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Nevim kam sem to mel zalozit tak to zakladam tady....chtel bych poprosit jestli nekdo nevi 9 achievementu v dead space co mi schazi udelat....a prelozil by mi je co mam udelat do cestiny... zatim mam tyhle : Dead On Arrival - 20G - dokončete kapitolu 1 na jakoukoliv obtížnost. Lab Rat - 20G - dokončete kapitolu 2 na jakoukoliv obtížnost. All Systems Go - 20G - dokončete kapitolu 3 na jakoukoliv obtížnost. Cannon Fodder - 20G - dokončete kapitolu 4 na jakoukoliv obtížnost. True Believer - 20G - dokončete kapitolu 5 na jakoukoliv obtížnost. Greenhouse Effect - 20G - dokončete kapitolu 6 na jakoukoliv obtížnost. S.O.S. - 20G - dokončete kapitolu 7 na jakoukoliv obtížnost. Strange Transmissions - 20G - dokončete kapitolu 8 na jakoukoliv obtížnost. Wreckage - 20G - dokončete kapitolu 9 na jakoukoliv obtížnost. Keeper of the Faith - 20G - dokončete kapitolu 10 na jakoukoliv obtížnost. Betrayed - 20G - dokončete kapitolu 11 na jakoukoliv obtížnost. Exodus - 20G - dokončete kapitolu 12 na jakoukoliv obtížnost. Epic Tier 3 Engineer - 150G - dokončete hru na nejtěžší obtížnost. Survivor - 50G - dokončete hru na jakoukoliv obtížnost. Pack Rat - 10G - uskladněte 25 předmětů v sejfu. Story Teller - 20G - posbírejte 75 logů (zápisů v deníku apod.). Legend Teller - 40G - posbírejte 150 logů. Full Arsenal - 30G - vlastněte každou zbraň ve hře. Z-Baller - 5G - dokončete úroveň 6 v Zero-G Basketball (koš s nulovou gravitací). Merchant - 10G - posbírejte 5 schémat. Armstrong - 10G - střelte 50 objektů pomocí Kineze (fyz. pohyb). Marksman - 5G - rozkouskujte 20 údů. Surgeon - 20G - rozkouskujte 500 údů. Butcher - 40G - rozkouskujte 1000 údů Freeze - 15G - použijte Stasis na 50 nepřátel. Crackshot - 5G - získejte perfektní skóre v Střílecí Galerii (Shooting Gallery). Air Alert - 10G - Zero-G (nulová gravitace) skočte více než 100krát. One Gun - 40G - dokončete hru pouze s používáním zbraně Plasma Cutter. Brawler - 10G - zabijte alespoň 30 nepřátel s ručním útokem. Maxed Out - 75G - vylepšete (upgrade) všechny zbraně a vybavení. Ragdoll Check - 5G - dostaňte nepřítele 5krát do gravitačního panelu. Big Spender - 10G - utraťte 300,000 kreditů v obchodě. Full Contact - 10G - zabijte 30 nepřátel se zbraní Contact Beam. A Cut Above - 10G - zabijte 30 nepřátel se zbraní Ripper. Tool Time - 10G - zabijte 30 nepřátel se zbraní Plasma Cutter. Pusher - 10G - zabijte 30 nepřátel se zbraní Force Gun. Live With The Hot Ones - 10G - zabijte 30 nepřátel s plamenometem. Autofire - 10G - zabijte 30 nepřátel se zbraní Pulse Rifle. Eviscerator - 10G - zabijte 30 nepřátel se zbraní Line Gun. There's Always Peng! - 15G - najděte poklad Peng (Peng Treasure). dik a sry jestli jsem to zalozil nekde mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Cau...ted jsem dohral dead space na stredni obtiznost,jenze ted ho chci dohrat znova ale na extremni co se mi ted po odehrani odemkla...ale mam problem v tom,jak sek jsem dohral hru odemklo se mi i brneni atd....tak bych se chtel zeptat jestli je nejak mozne si to brneni zase vzit do nove hry na to nejtezsi obtiznost nebo kdyz jsem dohral hru ulozil jsem to a ted kdyz to nactu muzu hrat znova,ale je to zase a porad na tu stredni obtiznost,na kterou uz jsem to jednou dohral..tak jestli nejde treba zde nejak zmenit obtiznost nebo neco.. dik za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Pokud si dohral hru na stredni muzes ji zacit hrat pouze na stredni.... To znamena ze na Extremni obtiznost musis zacit uplne novou hru nez upgradu, zbrani, penez atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Pokud si dohral hru na stredni muzes ji zacit hrat pouze na stredni....To znamena ze na Extremni obtiznost musis zacit uplne novou hru nez upgradu, zbrani, penez atd... ok dik.... a co se tyce ajchu-vylepsete vsechny zbrane a vybavu tak to musi clovek dohrat asi 2x hru aby to udelal co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 mno to mozna i vickrat...me se na poprvi povedlo upgradnout jenom 1zbran na plno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Pro upgradovani vsech zbrani poktacuj v tom savu na Normal...Pujdes od zacatku ale budes mit vsechny prachy atd...Ted uz jenom sbirej uzly a vylepsi si vsechny ostatni zbrane atd... na 100%.... Me to trvalo asi do 7.mise abych ten ajch udelal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 hned to du zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.