belter1 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Podte nekdo zahrat kilzone , jestli jo tak mi napiste na icq 449533438 nebo tady ..:psp:,nebo muzem taky zahrat tenis 3 virtual , nfs, nhl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 YOU are kurac ::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 halo"" ! podte nekdo zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 neblbni,tohle uz skoro nidko nehraje :D (coz me stve pac je to super hra a pro me je to nejlepsi hra na PSP;) ) ale spis by mozna nekdo zahral Syphona...a btw,jakou mas verzi killzone? ja mam totiz US a stejne uz na PSP nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 já to taky dřív hrál, ale teď už jsem na PSP dva měsíce nesáh PS: A nespamuj si tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 hele jaky mas nfs? ja bych si zahral. TATO ZPRAVA NAPSANA z PSP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 nfs pro street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 a jak si chces prosimete zahrat pres net bo jak?? klidne bycho to nejak zkusil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Na to je přeci program Xlink Kai 7.4 je tu tady uz nekde aji navod , a pres wifi samozrejme .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Mno pro streety zrovna nemusim Máš flashlí psp?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Mám flashli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 hoj navod na xlink kai je zde : http://console-forum.cz/showthread.php?t=31771&highlight=Xlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 :psp:tak sem stahnul nfs preo street tak muzem zaparit:psp: Kdyz tak napis na icq 437165779 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.