ZaplikPeta Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Zdravim, mam takovy problem, soupnul jsem si do PSP plugin music.prx 0.53.V recovery menu jsem dal enabled a ted nevim jak spustit pisnicku ve hre, muze nekdo poradit?Dik za odpo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Zdravim, mam takovy problem, soupnul jsem si do PSP plugin music.prx 0.53.V recovery menu jsem dal enabled a ted nevim jak spustit pisnicku ve hre, muze nekdo poradit?Dik za odpo. VOLUP = SELECT|UP VOLDOWN = SELECT|DOWN START_STOP = SELECT|LTRIGGER PREVIOUS = SELECT|LEFT NEXT = SELECT|RIGHT MODE_TOGGLE = SELECT|RTRIGGER #SEQ/RAND CPU_NEXT = SELECT|TRIANGLE CPU_PREV = SELECT|CROSS RELOAD = SELECT|CIRCLE DISPLAY = SELECT|SQUARE #on screen display IN_GAME_MUTE = SELECT|HOME #press this combo once to disable game sounds, and again to enable them LOOP = SELECT|START (ze stránky http://console-forum.net/showthread.php?t=33725&highlight=plugin) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Tak to jsem si precetl. Jo, uz mi to jede, omlouvam se za vznikly topic, jsem chuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Zdravim, mam takovy problem, soupnul jsem si do PSP plugin music.prx 0.53.V recovery menu jsem dal enabled a ted nevim jak spustit pisnicku ve hre, muze nekdo poradit?Dik za odpo. Zkontroluj si jestli mas na karte v seplugins v game.txt vlozeny radek ms0:/seplugins/music.prx... a pak v recovery jestli to mas aktivovane. kdyz to nepojede je to rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZaplikPeta
Zdravim, mam takovy problem, soupnul jsem si do PSP plugin music.prx 0.53.V recovery menu jsem dal enabled a ted nevim jak spustit pisnicku ve hre, muze nekdo poradit?Dik za odpo.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts