ZaplikPeta Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 Zdravim, mam takovy problem, soupnul jsem si do PSP plugin music.prx 0.53.V recovery menu jsem dal enabled a ted nevim jak spustit pisnicku ve hre, muze nekdo poradit?Dik za odpo.
0 Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 Zdravim, mam takovy problem, soupnul jsem si do PSP plugin music.prx 0.53.V recovery menu jsem dal enabled a ted nevim jak spustit pisnicku ve hre, muze nekdo poradit?Dik za odpo. VOLUP = SELECT|UP VOLDOWN = SELECT|DOWN START_STOP = SELECT|LTRIGGER PREVIOUS = SELECT|LEFT NEXT = SELECT|RIGHT MODE_TOGGLE = SELECT|RTRIGGER #SEQ/RAND CPU_NEXT = SELECT|TRIANGLE CPU_PREV = SELECT|CROSS RELOAD = SELECT|CIRCLE DISPLAY = SELECT|SQUARE #on screen display IN_GAME_MUTE = SELECT|HOME #press this combo once to disable game sounds, and again to enable them LOOP = SELECT|START (ze stránky http://console-forum.net/showthread.php?t=33725&highlight=plugin)
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 Tak to jsem si precetl. Jo, uz mi to jede, omlouvam se za vznikly topic, jsem chuj.
0 ice22222 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 Zdravim, mam takovy problem, soupnul jsem si do PSP plugin music.prx 0.53.V recovery menu jsem dal enabled a ted nevim jak spustit pisnicku ve hre, muze nekdo poradit?Dik za odpo. Zkontroluj si jestli mas na karte v seplugins v game.txt vlozeny radek ms0:/seplugins/music.prx... a pak v recovery jestli to mas aktivovane. kdyz to nepojede je to rukama
Otázka
ZaplikPeta
Zdravim, mam takovy problem, soupnul jsem si do PSP plugin music.prx 0.53.V recovery menu jsem dal enabled a ted nevim jak spustit pisnicku ve hre, muze nekdo poradit?Dik za odpo.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts