boris.maniac Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Zdravím, chci si připojit svoji PS3 k internetu a uvažuju mezi internetem od UPC a ADSL od O2, raději bych chtěl od UPC a potřeboval bych vědět jaké máte s tím zkušenosti a co k tomu všechno potřebuju. Předem díky za odpovědi. marek_2080: presunuto z PS3 Hardware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Ja nemam internet ani od jednoho ale co sem cetl tak si myslim ze je lepsi UPC...a krome kabelu nic jinyho nepotrebujes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Acryo Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 netbox rules :-) 30mb linka...hrubost...jinak radsi UPC ( http://www.upc.cz/internet/ ) O2 neni moc chvaleny ...ikdyz urcite i tady na foru ho nekdo ma a je s nim spokojenej, takze nebudu rikat ze je spatny, ale UPC bude asi lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SaFi87 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 UPC 10M net za 490 20M net za 800 ted máme akci první 4 měsíce za 50% takže tak závazek je tam pouze 3 měsíce - což u O2 jsou myslim 2 roky - jenom 8M Hlavně UPC letí po kabelu - coaxial ale O2 používá zastaralou technologii - telefonní 2linku. Debilové si ani neuměj zmodrnizovat vedení. Jinak nic k tomu nebudeš potřebovat, pokud máš doma i kompa, neni problém to rozbočit. Já to tak mám a max spokojenot. Ozvi se po pm pokud budeš mít zájem, napíšu více info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frey Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 rozhodne UPC, O2 mam uz dlouho jelikoz tady nic jineho nejde a rozhodne bych vymenil za neco jineho kdyby tu byla jiná alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiranC Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Určitě UPC, bez problemu maka,osobně mám 4Mb a od ledna budou bezplatne zvedat rychlost na 13Mb podle mě prostě parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 UPC 10M net za 490 20M net za 800 ted máme akci první 4 měsíce za 50% takže tak závazek je tam pouze 3 měsíce - což u O2 jsou myslim 2 roky - jenom 8M Hlavně UPC letí po kabelu - coaxial ale O2 používá zastaralou technologii - telefonní 2linku. Debilové si ani neuměj zmodrnizovat vedení. Jinak nic k tomu nebudeš potřebovat, pokud máš doma i kompa, neni problém to rozbočit. Já to tak mám a max spokojenot. Ozvi se po pm pokud budeš mít zájem, napíšu více info Za prvé zdrž se výrazů de*** za druhé koaxiál je trochu náročnější na úložný prostor v zemi. To že poskytovatelé hlasových a datových služeb používají zastaralou technologii je nesmysl jak by pak mohli zvedat rychlost internetu každým rokem řádově v megabitech. Navíc ten koaxiál o kterém ty mluvíš je dostupný pouze na sídlištích (takž jen omezená skupina uživatelů), pravdou je že kolegové na slovensku jsou na tom o poznání lépe, když jim tam orangebox zavádí optiku až do domu (ovšem též omezená skupina uživatelů). Přece jenom optika je stále nákladná záležitost. Doporučuji ti přečíst si něco o přenosové technice, popřípadě si zkus sehnat cenu výkopových prací, přičti k tomu cenu materiálu a zařízení nutné k provozu a zjistíš že by jsi si internet nemohl ani dovolit. fyi: patřím do té minoritní skupiny spokojených uživatelů UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boris.maniac Odesláno Říjen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Zdravím, tak jsem si pořídil internet od UPC a teď hledám nějaký WIFI router, vybral jsem si tenhle http://www.barbone.cz/?stiid=64662&strsort=R00982&str=0&tit=Asus%20WL-520gC%20BroadRange%20WiFI%20RouterGWAP%20125%20Mbs%20swSMA , ale moc tomu nerozumím, tak kdyby jste mi řekli co si o něm myslíte.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SaFi87 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Za prvé zdrž se výrazů de*** za druhé koaxiál je trochu náročnější na úložný prostor v zemi. To že poskytovatelé hlasových a datových služeb používají zastaralou technologii je nesmysl jak by pak mohli zvedat rychlost internetu každým rokem řádově v megabitech. Navíc ten koaxiál o kterém ty mluvíš je dostupný pouze na sídlištích (takž jen omezená skupina uživatelů), pravdou je že kolegové na slovensku jsou na tom o poznání lépe, když jim tam orangebox zavádí optiku až do domu (ovšem též omezená skupina uživatelů). Přece jenom optika je stále nákladná záležitost. Doporučuji ti přečíst si něco o přenosové technice, popřípadě si zkus sehnat cenu výkopových prací, přičti k tomu cenu materiálu a zařízení nutné k provozu a zjistíš že by jsi si internet nemohl ani dovolit.No dobrý za ty de*** se omlouvám, ale prostě vůči O2 mám veliký výhrady co se týče adslka. měl jsem ho a vživotě bych ho už nechtěl. S tou tvojí technickou poznámkou o výkopu - z mé strany to bylo myšleno, pokud má samozřejmě zabudovanou přípojku. To se rozhodně netýká lidí co žijou v Památkový zoně a mimo větší města. Bral jsem to jako samozřejmost ... sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boris.maniac
Zdravím,
chci si připojit svoji PS3 k internetu a uvažuju mezi internetem od UPC a ADSL od O2, raději bych chtěl od UPC a potřeboval bych vědět jaké máte s tím zkušenosti a co k tomu všechno potřebuju.
Předem díky za odpovědi.
marek_2080: presunuto z PS3 Hardware
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.