Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Připojení na net

boris.maniac

Otázka

Zdravím,

chci si připojit svoji PS3 k internetu a uvažuju mezi internetem od UPC a ADSL od O2, raději bych chtěl od UPC a potřeboval bych vědět jaké máte s tím zkušenosti a co k tomu všechno potřebuju.

Předem díky za odpovědi.

marek_2080: presunuto z PS3 Hardware

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

UPC

10M net za 490

20M net za 800

ted máme akci první 4 měsíce za 50% takže tak

závazek je tam pouze 3 měsíce - což u O2 jsou myslim 2 roky - jenom 8M

Hlavně UPC letí po kabelu - coaxial

ale O2 používá zastaralou technologii - telefonní 2linku. Debilové si ani neuměj zmodrnizovat vedení.

Jinak nic k tomu nebudeš potřebovat, pokud máš doma i kompa, neni problém to rozbočit. Já to tak mám a max spokojenot. Ozvi se po pm pokud budeš mít zájem, napíšu více info

Odkaz ke komentáři

• 0
UPC

10M net za 490

20M net za 800

ted máme akci první 4 měsíce za 50% takže tak

závazek je tam pouze 3 měsíce - což u O2 jsou myslim 2 roky - jenom 8M

Hlavně UPC letí po kabelu - coaxial

ale O2 používá zastaralou technologii - telefonní 2linku. Debilové si ani neuměj zmodrnizovat vedení.

Jinak nic k tomu nebudeš potřebovat, pokud máš doma i kompa, neni problém to rozbočit. Já to tak mám a max spokojenot. Ozvi se po pm pokud budeš mít zájem, napíšu více info

Za prvé zdrž se výrazů de*** za druhé koaxiál je trochu náročnější na úložný prostor v zemi. To že poskytovatelé hlasových a datových služeb používají zastaralou technologii je nesmysl jak by pak mohli zvedat rychlost internetu každým rokem řádově v megabitech. Navíc ten koaxiál o kterém ty mluvíš je dostupný pouze na sídlištích (takž jen omezená skupina uživatelů), pravdou je že kolegové na slovensku jsou na tom o poznání lépe, když jim tam orangebox zavádí optiku až do domu (ovšem též omezená skupina uživatelů). Přece jenom optika je stále nákladná záležitost. Doporučuji ti přečíst si něco o přenosové technice, popřípadě si zkus sehnat cenu výkopových prací, přičti k tomu cenu materiálu a zařízení nutné k provozu a zjistíš že by jsi si internet nemohl ani dovolit.

fyi: patřím do té minoritní skupiny spokojených uživatelů UPC

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím,

tak jsem si pořídil internet od UPC a teď hledám nějaký WIFI router, vybral jsem si tenhle http://www.barbone.cz/?stiid=64662&strsort=R00982&str=0&tit=Asus%20WL-520gC%20BroadRange%20WiFI%20RouterGWAP%20125%20Mbs%20swSMA , ale moc tomu nerozumím, tak kdyby jste mi řekli co si o něm myslíte.díky

Odkaz ke komentáři

• 0
Za prvé zdrž se výrazů de*** za druhé koaxiál je trochu náročnější na úložný prostor v zemi. To že poskytovatelé hlasových a datových služeb používají zastaralou technologii je nesmysl jak by pak mohli zvedat rychlost internetu každým rokem řádově v megabitech. Navíc ten koaxiál o kterém ty mluvíš je dostupný pouze na sídlištích (takž jen omezená skupina uživatelů), pravdou je že kolegové na slovensku jsou na tom o poznání lépe, když jim tam orangebox zavádí optiku až do domu (ovšem též omezená skupina uživatelů). Přece jenom optika je stále nákladná záležitost. Doporučuji ti přečíst si něco o přenosové technice, popřípadě si zkus sehnat cenu výkopových prací, přičti k tomu cenu materiálu a zařízení nutné k provozu a zjistíš že by jsi si internet nemohl ani dovolit.

No dobrý za ty de*** se omlouvám, ale prostě vůči O2 mám veliký výhrady co se týče adslka. měl jsem ho a vživotě bych ho už nechtěl. S tou tvojí technickou poznámkou o výkopu - z mé strany to bylo myšleno, pokud má samozřejmě zabudovanou přípojku. To se rozhodně netýká lidí co žijou v Památkový zoně a mimo větší města. Bral jsem to jako samozřejmost ... sry.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu