san andreas Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 nabizim nejake points za referat na pampy v Argentine.prosim pomozte mi co nejrychlejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 hele zkus wikipedii tam to zkopiruj nebo prepis:D a pak popripadne z nejakejch jinech stranek no nejakej obrazek a mas to.Tak to delam i ja a nikdy to nezklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 zkoušels wikipedii, ottova enciklopedie (zkus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 hele zkus wikipedii tam to zkopiruj nebo prepis:D a pak popripadne z nejakejch jinech stranek no nejakej obrazek a mas to.Tak to delam i ja a nikdy to nezklamalo Na co to upravovat stačí zkopírovat vytisknout a je to takhle jsem to udělal do seminární práce ze zemněpisu a za jedna podrtžená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 uz to mam diky.lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Na co to upravovat stačí zkopírovat vytisknout a je to takhle jsem to udělal do seminární práce ze zemněpisu a za jedna podrtžená Přesně tak, Wikipedie 4ever :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.