san andreas Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 nabizim nejake points za referat na pampy v Argentine.prosim pomozte mi co nejrychlejs Citovat
michal121468622172 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 hele zkus wikipedii tam to zkopiruj nebo prepis:D a pak popripadne z nejakejch jinech stranek no nejakej obrazek a mas to.Tak to delam i ja a nikdy to nezklamalo Citovat
Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 zkoušels wikipedii, ottova enciklopedie (zkus) Citovat
Dark_user Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 hele zkus wikipedii tam to zkopiruj nebo prepis:D a pak popripadne z nejakejch jinech stranek no nejakej obrazek a mas to.Tak to delam i ja a nikdy to nezklamalo Na co to upravovat stačí zkopírovat vytisknout a je to takhle jsem to udělal do seminární práce ze zemněpisu a za jedna podrtžená Citovat
Gecoch Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 Na co to upravovat stačí zkopírovat vytisknout a je to takhle jsem to udělal do seminární práce ze zemněpisu a za jedna podrtžená Přesně tak, Wikipedie 4ever :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.