dj.zig Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 nechcete mi snad rict ze PSPcko ma ir ovladani jako mda a pda? treba ovladat tv PSPckem? hej jako je to docela neprakticky ale ve skole s dataprojektorem se necha delat hodne veci :D ma nekdo zkusenosti? co to umi a neumi?
0 Kinder Master King Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 jasně už je tady někde topic o homebrew Universal Remote, pomocí kterýho jde ovládat televize. EDIT: je to tady: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=1798&highlight=universal+remote
0 S4PPH1R0N Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 hroznej maras :D dneska sem se k tomu konecne dostal a zkusil to, otec v obejvvaku celkem cumel proc se prepina televize kdyz ovladac ma v ruce on...:D este to musim zkusit ve skole :-P treba se mi vv naky ucebne povede zapnout TVka :D nebo treba kdyz se cumi pri hodine na vvideo, tak si trochu pohrat s kanalama...:D
0 Kinder Master King Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 Někde jsem viděl video jak tim nejaký kluci vypli všechny televize v obchodu Sony.
0 piggy Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 Máme televizi SONY, ale za boha nemůžu přijít na to, jakej model.
0 Kinder Master King Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 Máme televizi SONY, ale za boha nemůžu přijít na to, jakej model.Tak vyzkoušej všechny.
0 Dutch Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 ale zalezi na modelu ovladani ne? :) nekde zespoda nebo pod baterkama by to melo byt napsane... jinak jsem to zkousel na panasonic,lg,hyundai televizi a ani na jedny mi to neslo :/
0 Kinder Master King Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 No my máme doma nějakou shitovou televizi mitsubishi a na ní mi to fungovalo. Mě by spíš zajímalo jestli je tam taky ovládání na PS2.
0 Electropunker Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2007 Ja mam doma program sony remote nebo jak se to jmenuje a sla mi s tim spostet televize + PS2 jeste kdyz jsem ho mel.
Otázka
dj.zig
nechcete mi snad rict ze PSPcko ma ir ovladani jako mda a pda? treba ovladat tv PSPckem? hej jako je to docela neprakticky ale ve skole s dataprojektorem se necha delat hodne veci :D
ma nekdo zkusenosti? co to umi a neumi?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts