SmokeKiller Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Zdravim mam takovy problem stahl jsem si GTA LCS a nejde mi zvuk .. kdyz jsem v menu kde si vybiram hru tak tam hraje ta pisnicka ale v menu hry a ve hre nic .. v celku na prd :) diky za help :bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Asi jsis stahl Rip verzi (Rip je "orizla" verze hry chyby zvuky atd aby hra zabirala co nejmene mista) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Na zdejším foru existuje jedna verze LCS, u které není napsáno že se jedná o RIP, respektive ani na to ta hra nevypadá, protože má stejnou velikost jako neosekaná verze... ale zvuk tam prostě nejede... nezbývá než si to stáhnout odjinud ;) i mě tohle potkalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 ano musis stahnout jinou verzi..mel jsem rip a zvuk sel normalne a pak sjem preinstaloval firmware a uz nesel zvuk..pak jsem stahl jinej rip a slo to takze musis stahnout jinou verzi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Zdravim mam takovy problem stahl jsem si GTA LCS a nejde mi zvuk .. kdyz jsem v menu kde si vybiram hru tak tam hraje ta pisnicka ale v menu hry a ve hre nic .. v celku na prd :) diky za help :bash::psp: Podivej se na www.pspisoz.com myslim ze tam sou neoRIPovany iso hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.