Zaluthino1 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Chtel bych se zeptat jakej je rozdil bud u televize nebo u monitoru LCD...kdyz ma jas 1000:1 a 10000:1 ? Dik za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 spíš kontrast ne ? to znamená čím víc tím "lepší" obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 No tak kdyz jas tak by to melo byt světlejší ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zaluthino1 Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 jj omlouvam se ale chtel jsem napsat kontrast kdyz je 1000:1 a 10000:1 a je mi jasny ze cim vic tim lip...ale jak se to projevuje jestli nekdo nevi pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 ostřejší obraz... jak jinak to říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 napr. viditelnejsi prechody mezi odstinama stejny barvy na monitoru s horsim kontrastem muzes videt stejnou plochu jenom sedou, a na monitoru s vyssim kontrastem uvidis vic stupnu sedi Vyssi kontrast se taky vyrazne projevi pri tmavsich scenach , s nizkym kontrastem muzes videt jen tmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Pozor! U některých modelů LCD panelů je už od kontrastu 1500:1 v závorce uvedeno 10 000:1 (mají na to speciální slovo, nepamatuji se ho). Jestliže si chceš kupovat LCD panel s rozměry menšími jak 25" tak rozhodně nekoukej po kontrastu (nesmí být ale menší jak 1500:1 samozřejmě). Já vybírám podle rozlišení, portů, spotřeby a jasu (samozřejmě dalšími faktory může být i značka a doporučení od známých). Jestli teď pojedeš na Invex, tak tam se můžeš zeptat profíků ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 asi myslíš dynamický kontrast....jinak tohle zas až tak nepoznáte jestli bude mít tv 10000nebo 15000 tak to opravdu řešit nemusíte.....nic extra znatelného... tv prodávám a mám jich tu na prodejně přes 20 takže vidím přesně co a jak....kdyby něco PM LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zaluthino1
Chtel bych se zeptat jakej je rozdil bud u televize nebo u monitoru LCD...kdyz ma jas 1000:1 a 10000:1 ?
Dik za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts