FrolikCZ Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Zdarvím, chtěl jsem se zeptat jestli jde zkopírovat na jiné DVD xbox hra, kterou jsem už jednou vypálil. Kamárad po mě chtěl jednu hru a už ji nemám v PC, tak jestli to jde normalne a nebo ne? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 podle mě to jde ale nejsem si jist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrolikCZ Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Potřeboval bych někoho kdo to už zkoušel a jde mu to na 100% :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 7, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Jo normalne v neru nebo clone cd , no problema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrolikCZ Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 oka... díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 ok sice se to tu už řešilo několikrát... ale neřešit už je vyřešeno xD LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrolikCZ
Zdarvím, chtěl jsem se zeptat jestli jde zkopírovat na jiné DVD xbox hra, kterou jsem už jednou vypálil. Kamárad po mě chtěl jednu hru a už ji nemám v PC, tak jestli to jde normalne a nebo ne? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts