dark_one Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Zdravim, firmware 3.03 OE-B prinesl jednu uzasnou novinku - video na PSP v jeho plnem rozliseni. Ale CIM ho do toho rozliseni mam prevest? Muj oblibeny PSP Movie Creator to neumi a o nicem jinem nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brin Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 zkus treba Imtoo psp converter pouzij google:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 nebo zkus pspvideo 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Leden 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 nakonec to vyresil 3GP Converter (freeware) :) kazdopadne diky za tipy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 nebo zkus pspvideo 9 yop a jen upravit config.. nebo treba NERO recode, ktery vlastni nero 7, nastavite kodek, fps 29.970 (NTSC) a melo by to fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 by Niobe from PSPnovinky 3GP Converter je prográmek, který vám pomůže převádět vaše video soubory (.avi) do formátu MP4 AVC / H.264 v rozlišení 480x272. Takto vytvořené videa lze nyní přehrávat díky Dark_AleXovi a jeho custom firmwaru 3.03 OE - B přímo v XMB bez použití homebrew přehrávače. Postup konverze je velmi jednoduchý: spusťte 3GP Converter nejprve se ujistěte, že máte nastavený model: MP4, for PSP 3.03 OE-B (Direct, renamed) pokud ne, ukončete converter a spusťte "setup.exe", vyberte tento model a klikněte na "Apply" znovu spusťte converter zvolte datový tok videa (např.: AVC 480x272 384kbps 1-pass) zadejte cílový adresář nakonec do okna "Drag&Drops file here" přesuňte videosoubor, který chcete zkonvertovat vytvořené video (soubory MAQxxxxx.MP4 a MAQxxxxx.THM) zkopírujte na MemoryStick do adresáře ms0:/ MP_ROOT / 100ANV01 / v XMB jděte do složky VIDEO - MemoryStick a spusťte film jako obvykle Bohužel, tento program nepodporuje titulky. Dwonload: [3GP Converter v0.34] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Hmm, titulky jsou pro mě docela podstatná věc .. Většinu filmů co mám v kompu mám v původním znění s titulky, takže jestli 3GP converter nepodporuje titulky, tak se budu muset poohlídnout po něčem jiném, jinak doposud jsem využíval PMP playeru, ale když už lze spouštět filmy přímo v XMB v plném rozlišení, bez použití homebrew přehrávače, tak sem s ním, hlavně aby ještě podporoval diakritiku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Hmm, titulky jsou pro mě docela podstatná věc .. Většinu filmů co mám v kompu mám v původním znění s titulky, takže jestli 3GP converter nepodporuje titulky, tak se budu muset poohlídnout po něčem jiném, jinak doposud jsem využíval PMP playeru, ale když už lze spouštět filmy přímo v XMB v plném rozlišení, bez použití homebrew přehrávače, tak sem s ním, hlavně aby ještě podporoval diakritiku ... tak si udelej nejdriv .avi s titulkama vlozenyma primo do filmu pomoci PocketDivXEncoder_0.3.51_RC11 a pak to jen prevedes a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Vysvetli mi niekto ako sa prevadza video napr. pre PMP. Pretoze ked pouzivam AvitoPMP tak ked dam na cely obraz tak mi ho bud zdeformuje alebo oreze na stranach alebo ho necham so zachovanim pomeru stran ale to mam hore a dole cierne pasy tak ako normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 taky bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví jak to avi hodit do mp4 i s titulkama jednim prográmkem.....a když to budu dělat, tak, že nejdřív si do avi hodim titulky a až pak do mp4 tak se to protáhne......to si to pak můžu překonvertovat do pmp + titulky do samostatného souboru a v XMB dát jen L+R a mám to 2xrychlejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Dělal někdo s tím prográmkem PocketDivXEncoder_0.3.51_RC11, kdy se vkládají do Filmů titulky? problém se vyskytnul při výsledném avi, v podobě průhledných titulků, kdy se překrývají s pozadím, vysledek je nepřehledný a docela ruší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 někde v nastevení je zmenšení titulků,to by mělo pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Tak mi to nedalo a zkusil jsem si pohrát s Clone DVD Mobile a povedlo se, převádim si DVD v rozlišení 480x272 :twisted: . Kdyby někdo chtěl, můžu poradit, ale je to vyzkoušený jen na starší verzi 1.0.7.1, která neumí titulky (ale má lepší obraz, než vyšší verze bych řekl). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Takže vklidu, titulky konvertvané v PocketDivXEncoder_0.3.51_RC11 jsou sice průheldné, ale po převodu přes 3GP Converter, titulky jsou klasicky bílé, akorád to všechno trvá .. tím myslím dlouho trvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 3GP Converter - pouzivam Ja si do pspcka davam jen serialy, filmy sou moc dlouhy Kvalita je perfektni (1min=3.5MB) A koukal sem ze i zabudovany prehravac pobral nekolik funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 já to používám krátce (cca 2 hodiny) ... jinak vkládám titulky přes ten PocketDivXEncoder_0.3.51_RC11 a potřeboval bych ve výsledku ty titulky zmenšit, bohužel proklikáváním v nastavení jsem nic takového neviděl nebo jdou titulky zmenšít v tom 3GP Converter, hmm to asi ne, nastavení obsahuje jen tu volbu na 3.03OE-B, docala by mi to bodlo, pač ty titulky mám přes půl obrazu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Daji se pres 3GP Converter konvertovat i DVD filmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Daji se pres 3GP Converter konvertovat i DVD filmy? Ee, jen *.avi myslím. Jinak pro převod z DVD do plného rozlišení postačí Clone DVD mobile, jen se musí udělat menší úpravičky (zkoušeno na verzi 1.0.7.1): V poznámkovém bloku (nebo jakémkoli text. editoru) otevřete soubor Devices.ini, který najdete v adresáři s nainstalovaným Clone (standartně C:\Program Files\SlySoft\CloneDVDmobile), najdete si nastavení [sony PlayStation Portable (AVC/H264)] a přepíšete obě rozlišení na 480x272 (viz. obr.) (nebo jednodušší cesta - stáhnete si soubor v příloze :D , je to už upravený) Potom už jen spustíte Clone DVD Mobile a vyberete profil Sony PlayStation Portable (AVC/H.264) a můžete začít. Jen poznámka: v posledním kroku, kdy volíte kvalitu, nevybírejte více než 19, protože při vyšší hodnotě bude mít výsledný film bitrate více než 768kbps a PSP ho vyhodnotí jako nepdporovaný formát. Tahle chybka je zřejmě následek úpravy *.ini souboru. Zde si můžete Clone DVD Mobile sosnout: http://data2.edisk.cz/stahni/48115/CDM_1071.zip_9.83MB.html No...anebo ještě jednodušší cesta - dnes se na psp.novinky.org objevil nový prográmek, který umí převod z DVD do plného rozlišení standartně. Jen musíte mít nainstalovaný Microsoft.NET Framework 3.0 a pár dalších věcí. Více zde: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 jinak vyšlo XviD4PSP taky s podporou 480 http://dl.qj.net/XviD4PSP-v4.047-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12221/catid/140 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Mrknu a uvidím,každopádně něco z toho zkusím, jinak Jarar dobrý schéma, nedá se přehlédnout ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 vyšel nějakej update na ten svid kterej opravuje nějaký chybky tak kdyžtak tady je link http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=12225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 jeste je potreba stahnout MicrosoFramework 3.0 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=10CC340B-F857-4A14-83F5-25634C3BF043 EDIT : tak na konci instalace to hlasi chybu :cry: podarilo se to nekomu? nebo mate jiny zdroj? bez toho nejde xviD4PSP pustit jo,v PSP VIDEO 9 neni rozliseni 480x272,takze smula a v tom 3gp convertoru to je hrozny...za 15min mam 0 procent??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 V 3gp convertoru mi to taky neukazuje průběh, ale pracuje to, musíš sledovat velikost, podle toho to poznáš. Jinak v PSP Video 9 si můžeš nastavit klidně rozlišení 480x272, musíš si ale vytvořit nový profil, nebo upravit nějaký stávající :wink: . Lisien: schéma? Jsou to jenom dva screeny, asi jsi ještě neviděl Dutchovi návody :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 To Jajar: Podívejme co řekne Encyklopedie "Schéma" - grafické znázornění struktury a vztahů určitého jevu nebo procesu, přehledný, Logický vzor uspořádání.A to tvé "schéma" rozhodně splňuje .... ;) mám tím na mysli, good work Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 Hele lidi taky se vam to konvertuje straaaaaaasne dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.