Kulo Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 zdravim potrebuju nejakej jednoduchej programek na prevod formatu nejlepe cesky odmena 100credits.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Jé to je náhoda ja pořebuju avi do DVD nemáš nebo tu někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Já používám AVS Video Converter 4 :D;) btw. u konvertoru ani moc CZ nepotrebujes :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Já používám AVS Video Converter 4 :D;)btw. u konvertoru ani moc CZ nepotrebujes :D;) super ten by mohl byt jen jsem potreboval link na full verzi.... odmena nemine :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 super ten by mohl byt jen jsem potreboval link na full verzi.... odmena nemine :) tady mas...muj uplaod :D;) i s ©®@©kem :) http://rapidshare.com/files/152113436/avs_VC.rar.html nechci nikoho navádět ale heslo by mohlo být můj nick...xD :angle: xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 ///edit: byl asi rychlejší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 diky conter vse faka jak ma posilam odmenu .... jen skoda ze mi to nejede pod vistou mam ji na silnejsim pc bylo by to mnohem rychlejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts