Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím o radu UMD

Otázka

Odesláno

Prosím o radu mám hru Pac-man world moje přítelkyně jí hrála a asi ušla cca čvrtku hry.Pak si dala pauzu přehodila si umd za jinou hru a pak si po pár dnech vrátila zasa zpátky pac.man world a nastal problém píše jí to že nemá žádné data a nabízí jí to now game.Než skončila tak jsem jí to nahrával na 100% protože jsem to pak otestoval jestli se vrátí po vypnití psp zpátky do hry.Nevíte jestrli jsem někde neudělal chybu?

ps:nedělal jsem žadnej format karty :!:

Díky moc za každou radu Petr

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
No a v PSP se Ti save hry ukáže? A jak jsi testoval? Vypnutí PSP - to máš na mysli vypnutí během hry? Nebo normální ukončení hry?

Když vložím umd disk tak mi načte hra a píše mi to nejsou data.Všechny pozice jsou fuč.Jinak nevím jestli to má vliv,ale zjistil jsem,že mi cca 1 den mi nešlo psp díky tomu,že mi došla baterie není to třeba tím?

• 0
Odesláno
No baterií to určitě nebude. Jseš si jistej, že jsi s kartou nic nedělal? (nekoukal jsi na ni v PC a třeba něco nesmazal v adresáři SAVEDATA). Tohle mi přijde přinejmenším podivný...

PS: asi to bude k ničemu, ale kdy jsi naposledy hrál hru z UMD a jak dlouho máš FW 3.02 OE-B?

Ted jsem otestoval všechny hry co mám na umd a jsou fuč ani jedna se mi neuložila neboli se mi data smazali.Kartu mám pouze v psp čtečku nemám.Nic jsem nemazal jediné co jsem dělal je,že jsem si ho nechtíc nechal vymlaceného cca nekolik hodin a ted si matně vzpomínám,že jsem vyndaval i baterii.Jinak všechny hry co jsem hrál iso! tak ty mám pořád uložené.No 3.02 OE-B už mám asi cca tejden.Hned jak vyšel návod tak jsem si to přehodil.

• 0
Odesláno

Tak to fakt už nevim, sorry. Ale stejně je mi to divný, já na 3.02 OE hrál UMD NFS Carbon, Underground Rivals a Ridge Racer a všechno v pohodě. A s tou vybitou baterií - jediný, kdy by se to mohlo poškodit, že by se baterie vybila zrovna ve chvíli, kdy se hra ukládá, ale to by byl save spíš poškozený a navíc píšeš, že se Ti ztratili tři savy, což by byla hodně velká náhoda (třikrát vybitá bateria zrovna při zapisování na kartu). Hm...nezávidím :(

• 0
Odesláno
Tak to fakt už nevim, sorry. Ale stejně je mi to divný, já na 3.02 OE hrál UMD NFS Carbon, Underground Rivals a Ridge Racer a všechno v pohodě. A s tou vybitou baterií - jediný, kdy by se to mohlo poškodit, že by se baterie vybila zrovna ve chvíli, kdy se hra ukládá, ale to by byl save spíš poškozený a navíc píšeš, že se Ti ztratili tři savy, což by byla hodně velká náhoda (třikrát vybitá bateria zrovna při zapisování na kartu). Hm...nezávidím :(

A neznáte nekdo nějakej program na PC kterej zálohuje game data?Díky za info

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu