D@w3 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 ČAU MAM PROBLEM S TOUTO HROU VŽDY KDYŽ SE MI ZAČNE NAHRAVAT NOVA HRA TAK MI TO V NAČITANÍ NAPÍŠE kLIENT:PROBÍHÁ SYNCHRONIZACE A SEKNE SE TO NEVITE CO S TIM PLS PORADTE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 A urcite se to sekne ? Protoze u te synchronizace to trva dost dlouho nez se nacte hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 jj uz je to v poho kamarad mi poradil ale diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 sorry za SPAM ale kdyby to někdo taky řešil tak jsem mu právě v tomhle poradil ať aktualizuje ovladače grafiky a povolí vertikální synchronizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts