S4N74S Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 zdrawim hledam nekoho kdo by mi pomoch predelat nhl 2007 na dnesni soupisky (extraligu a nhl) jelikoz se zase nhl na psp nedockame tento rok tak aspon tohle je jakesi reseni jde jen o soupisky zadna grafika nic :) ps: piste sem pokud ma nekdo zajem :) uvidim jestli bude ohlas napiste jestli byste byly radi kdyby se to udelalo bo sam pro sebe se mi to nechce delat mam s tim jeden problem v jakym programu mam zasahnout do image bo kdyz zasahnu tak se mi hra nespusti vypne pspcko mate nejaky special program ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 pokud vím, u fify jdou stahovat aktuální soupisky pres Wi-fi...nejde to samé i u NHL? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 jj jde to sam sem si to delal myslil ze to je roster ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4N74S Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 jo jenze se podivej jak sou promakly hodnoceni hracu od ea ?? na hovno ja tam chci importovat svoje soupiskys realnym hodnocenim a potrebuju poradit jaky program abych moch upravit ten image a pspcko mi ho pak vzalo PLS ?? znate neco takovyho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 jo jenze se podivej jak sou promakly hodnoceni hracu od ea ?? na hovno ja tam chci importovat svoje soupiskys realnym hodnocenim a potrebuju poradit jaky program abych moch upravit ten image a pspcko mi ho pak vzalo PLS ?? znate neco takovyho ? neber to jako OT ale myslis ze tomu pomuzes kdyz to udelas rádoby dobre podle tebe? :D dejme tomu utocnik ma overal score 85 (standart od EA),podle tebe by to bylo treba 80, a podle nekoho jinyho zase treba 98... ;) jinak nekdo tu chtel delat preklady do her atp tak pohledej a zeptej se ho pres jakej program to delal...taky by me to celkem zajímalo...díky :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4N74S Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 co thohle ja nic nebudu delat ty soupisky jsou uz hotove od elh modu a od nhl depot a ta extraliga priznej ze je strasna jestli si nekdy hral ps vite nekdo jakej je na to program na ty upravy tech imagu ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 nevim jeslti ti to pomuže ale skus ten image jako otevřít v deamonoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4N74S Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 v daemonovi de i prepisovat v imagi soubory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.