Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nhl soupisky aktualni


S4N74S

Recommended Posts

zdrawim hledam nekoho kdo by mi pomoch predelat nhl 2007 na dnesni soupisky (extraligu a nhl) jelikoz se zase nhl na psp nedockame tento rok tak aspon tohle je jakesi reseni jde jen o soupisky zadna grafika nic :)

ps: piste sem pokud ma nekdo zajem :) uvidim jestli bude ohlas napiste jestli byste byly radi kdyby se to udelalo bo sam pro sebe se mi to nechce delat

mam s tim jeden problem v jakym programu mam zasahnout do image bo kdyz zasahnu tak se mi hra nespusti vypne pspcko mate nejaky special program ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo jenze se podivej jak sou promakly hodnoceni hracu od ea ?? na hovno ja tam chci importovat svoje soupiskys realnym hodnocenim a potrebuju poradit jaky program abych moch upravit ten image a pspcko mi ho pak vzalo PLS ?? znate neco takovyho ?

neber to jako OT ale myslis ze tomu pomuzes kdyz to udelas rádoby dobre podle tebe? :D dejme tomu utocnik ma overal score 85 (standart od EA),podle tebe by to bylo treba 80, a podle nekoho jinyho zase treba 98... ;)

jinak nekdo tu chtel delat preklady do her atp tak pohledej a zeptej se ho pres jakej program to delal...taky by me to celkem zajímalo...díky :D;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu