markjag Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Ako sa vola prosim program na kopirovanie suborov cez WiFi do PSP a kde ho viem zohnat? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Myslim že to jde přes ir shell, tam je nějakej wifi host, ale nemám wifi, tak nevim jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 a nebo jsem nekde vydel FTP server pro psp. tky to tam slo (sam jsem testoval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markjag Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Niekto spominal niekde nieco ako WiFi Max ci co. Nevies kde by som mohol ten WiFi Max priklade Ir Shell zohnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 U toho wifi max je to nějak přes server, kterej musíš mít založenej v pc a pak to nejspíš fungeje přes web browser v psp. Kdyžtak se zkus zeptat někoho na fóru jestli by někam neuploadoval ten program co je u Wifi max, ale zase nevim jestli je to kompatibilní i s jinejma zařízeníma. Ten irshell zkus najít tady: dl.qj.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 ja som vecar stiahol plugin do OE, je to ftp server ktory sa spusti cez Network Update a potom sa pripojite na PSP IP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 ja som vecar stiahol plugin do OE, je to ftp server ktory sa spusti cez Network Update a potom sa pripojite na PSP IP :) ja mel FTP server jako aplikaci. upni mi sem pls. ten plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markjag Odesláno Leden 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Nj, aj ja som pisal ze by som strasne chcel pomocou FTP to riesit. Len mi niekto zmazal prispevok? :> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Nj, aj ja som pisal ze by som strasne chcel pomocou FTP to riesit. Len mi niekto zmazal prispevok? :>njn to se mi taky nekdy stava . staci ho napsat znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.