Mirage_cz Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2008 Ahoj mam DSTT a k tomu este nejnovejsi software,ale kdys zpustim FIFU 09 tak mi to napise: "save file not found please reset system" PS:Stejny problem mam i u FIFY 08 Prosim pomozte.
0 karlospajdos Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2008 Psalo mi to u Fify 08,ale nezjistil jsem čím to bylo. Teď mám už Fifu 09 a ta mi běží v pohodě.... Zkus si stáhnout jinou verzi....
0 Vashut Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2008 Buď nemáš aktuální firmware nebo potřebuješ formát. Mě takhle blbnul i soník. Dej si vše z flešky ven, formátuj, naistaluj menu a vrať hry (občas se mi vyplatí je vracet po třech ;) ) Hodně štěstí ;) Mimochodem mě to funguje bez problémů ;)
0 sysasysa Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Zkus ARM7 patch. Di na Gbatemp. tam to najdeš. Nebo můžu upnout patchlou romku.
0 Mirage_cz Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 no bude stacit kde ten patch najdes a jak se to patchuje.
Otázka
Mirage_cz
Ahoj mam DSTT a k tomu este nejnovejsi software,ale kdys zpustim FIFU 09 tak mi to napise: "save file not found please reset system"
PS:Stejny problem mam i u FIFY 08 Prosim pomozte.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts