Mirage_cz Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Ahoj mam DSTT a k tomu este nejnovejsi software,ale kdys zpustim FIFU 09 tak mi to napise: "save file not found please reset system" PS:Stejny problem mam i u FIFY 08 Prosim pomozte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Psalo mi to u Fify 08,ale nezjistil jsem čím to bylo. Teď mám už Fifu 09 a ta mi běží v pohodě.... Zkus si stáhnout jinou verzi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Buď nemáš aktuální firmware nebo potřebuješ formát. Mě takhle blbnul i soník. Dej si vše z flešky ven, formátuj, naistaluj menu a vrať hry (občas se mi vyplatí je vracet po třech ;) ) Hodně štěstí ;) Mimochodem mě to funguje bez problémů ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Diky za rady snad to pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Zkus ARM7 patch. Di na Gbatemp. tam to najdeš. Nebo můžu upnout patchlou romku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 no bude stacit kde ten patch najdes a jak se to patchuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mirage_cz
Ahoj mam DSTT a k tomu este nejnovejsi software,ale kdys zpustim FIFU 09 tak mi to napise: "save file not found please reset system"
PS:Stejny problem mam i u FIFY 08 Prosim pomozte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts